Контактний номер телефону
(0800) 354 104

Спортивне взуття на зиму

Зима — не привід переставати носити спортивне взуття. Тим більше, що багато хто продовжує тренуватися й у холодну пору року. Варто відзначити, що снігова і крижана погода вимагає особливого гардеробу. Як же правильно підібрати зимове спортивне взуття?

Для цього достатньо спочатку визначитися, хочете ви пару для тренувань на вулиці або просто для повсякденного носіння, а потім слідувати простим рекомендаціям.

Варто відзначити, що вуличні тренування взимку не рекомендуються через те, що організм може не впоратися з правильною терморегуляцією, що призведе до захворювань. Тому спортивне взуття на зиму найчастіше має повсякденний характер.

Якщо ноги будуть мерзнути, то це призведе до різних захворювань не тільки простудного характеру — можуть постраждати також внутрішні органи. Такі хвороби важко лікувати, вони накладають відбиток на все подальше життя. Краще подбати про себе заздалегідь, ніж коли вже доведеться оббивати пороги лікарень.


На що звернути увагу при виборі зимового взуття?

Перед тим, як купити зимове спортивне взуття жіноче та чоловікам потрібно уважно подивитися на матеріал верху, підошву та інші характеристики. Ми виділили декілька рекомендацій, щоб вам було легше зробити вибір:

1. Матеріал верху. Відмінно для зимового періоду підійдуть натуральна шкіра і замша. Однак варто не забувати про те, що у місті найчастіше зима дуже волога, тому ваше взуття повинно мати водовідштовхувальне просочення, щоб ноги не промокали. Якщо таке просочення не передбачене від виробника, можна покрити спеціальним спреєм взуття самостійно.

2. Внутрішній утеплювач. Взимку, відповідно, холодно, а ноги важливо тримати у теплі, тому всередині взуття повинен бути утеплювач — це може бути штучне або натуральне хутро, а також шерпа. Вона нагадує з одного боку замшу, а з іншого — стрижене хутро.

3. Підошва. Останній, але не за важливістю, фактор, який ми розглянемо. Мінімальна висота — 1 сантиметр. Також важливо, щоб на протекторі був глибокий і дрібний малюнок, бо це дозволить значною мірою знизити ризик посковзнутися та впасти. Все ж таки взимку потрібно бути не тільки у теплі, але й у безпеці.

Якщо слідувати цим простим рекомендаціям, можна легко підібрати для себе не тільки стильне, але й практичне взуття. Варто ще раз нагадати, що займатися спортом у зимовий час на вулиці не варто, однак якщо ви все ж хочете, то додатково до спортивного взуття у вас повинні бути щільні теплі шкарпетки, а також термобілизна під стандартним набором зимової форми.

Рекомендації з приводу вибору верха, утеплювача та підошви підходять як саме для спортивного взуття, так і для повсякденного кежуал взуття у спортивному стилі.

Якщо ви шукаєте, де придбати зимове спортивне взуття чоловіче та жінок, то у каталозі 7DREAMSPORT можна знайти великий вибір відповідних моделей. У нас є тепле взуття від різних брендів, щоб ви не тільки безпечно ходили по зимових дорогах, але й завжди тримали ноги у теплі.

      Ми використовуємо Cookies, щоб користуватись сайтом було зручніше.