Блоги

  • Ми продовжуємо ділитися досвідом, як успішно розпочати власний бізнес з нуля. Практика показує, що дропшипери на початку роблять подібні помилки, тому ми хочемо, щоб ви навчилися їх уникати.
  • Головна перевага дропшипінгу – це те, що ви не потребуєте великих заощаджень, щоб розпочати свій бізнес. Вам потрібні базові знання та розуміння, як ефективно запустити свою справу в інтернеті!  В цьому команда 7DREAMSPORT допоможе розібратися! 
  • Дропшипінг або пряме постачання – це вид власного бізнесу, який полягає на посередництві між виробником товару та покупцем. Товари відправляються одразу зі складу постачальника, що легко дозволяє розпочати свою діяльність без великих вкладень.
  • Ми продовжуємо ділитися корисною інформацією для тих, хто бажає розпочати власну справу і зайнятися дропшипінгом. Сьогодні поділимося основними моментами, які стосуються юридичного оформлення та ведення фінансів. 
  • Ми заряджені на кожен робочий день. Нас обирають люди, які чітко знають, що хочуть від життя! Ми працюємо з кожним відгуком, який залишають клієнти у наших соціальних мережах та на сайті. Позитивні відгуки підіймають нам настрій та заряджають енергією на цілий день, негативні — мотивують працювати ще більше! Ми любимо отримувати фідбек від клієнтів чи партнерів, для того, щоб зростати та ставати сильнішими.
  • Команда 7DREAMSPORT підготувала добірку трендів на 2023 рік. Для того, щоб ви легко могли планувати свій гардероб на наступний рік. Нас очікує багато нових змін, але старі улюбленці більшості залишаються.
  • Морози, снігові хурделиці вже застали нас на вулицях українських міст. Саме час утеплюватись та передивлятися свій гардероб. 7DREAMSPORT підготував універсальний гардероб, який зменшить кількість непотрібних речей у вашій шафі, а також дозволить заощадити ваші кошти.
  • Чи були у вас проблеми із вибором зимової куртки?  Якщо ні, то ми вам щиро аплодуємо, бо для більшості це завдання із зірочкою. Підготували для вас і деальний чек-лист для зимової куртки: якість товару, зовнішній вигляд, куди ж без цього, простота у догляді за курткою та доступна ціна!
  • Бренди одягу та взуття не можуть стояти осторонь, коли відбувається геноцид цілої країни. Вони створюють лімітовані колекції, збирають кошти на гуманітарну допомогу, працюють зі своєю аудиторією для привернення уваги.  
  •   Найважче завжди почати займатися спортом та зробити тренування регулярними. Щоб полегшити це завдання для вас, ми підготували додатки, які з легкістю допоможуть подружитися зі спортом та полюбити його. Вони доступні для Android та iOS девайсів.