Контактний номер телефону
(0800) 354 104

Світові бренди на підтримку України

Бренди одягу та взуття не можуть стояти осторонь, коли відбувається геноцид цілої країни. Вони створюють лімітовані колекції, збирають кошти на гуманітарну допомогу, працюють зі своєю аудиторією для привернення уваги.  

Сьогодні ми розглянемо лише частину представників брендів, яким ми дуже вдячні за підтримку та допомогу.

 

 NIKE

 

Компанія Nike припинила постачання товарів в росію з початком російської агресії в Україні. Їх фонд пожертвував 1 мільйон доларів ЮНІСЕФ і Міжнародному комітету порятунку для підтримки та надання гуманітарної допомоги українцям.

Компанія Nike офіційно вийшла з російського ринку та більше не співпрацює з країною агресором. До такого рішення додалося ще розірвання співробітництва з російським клубом «Спартак» та «Урал»

 

 ADIDAS

 

Компанія вийшла з російського ринку і припинила своє довгострокове партнерство з російською футбольною спілкою. Adidas пожертвує 1 мільйон євро благодійним організаціям, які займаються допомогою біженцям і дітям: Save the Children, SOS Children’s Villages, Terre des Hommes і UNO-Flüchtlingshilfe (німецький партнер ООН). Також компанія Adidas передала одяг Global Aid Network для людей, які потребують допомоги в Україні, Польщі, Молдові та Угорщині.

 

 PUMA 

 

Puma припинила постачання товару в росію і повністю вийшла з російського ринку. Компанія також призупинила дію контракту з російською федерацією баскетболу.

Окрім фінансової та гуманітарної підтримки ініціатив в Україні, Puma організовує притулки для співробітників та їх сімей, а також спортсменів Puma у Західній Україні. Компанія також забезпечує матеріально своїх співробітників і спортсменів, продовжує виплачувати заробітну плату. Команда Puma допомагає з прихистком українцям у Польщі, Чехії, Угорщині та Румунії. 

 

NEW BALANCE

 

New Balance, як і інші світові бренди, повністю підтримує Україну та прагне допомогти постраждалим людям. Компанія надала 1 мільйон доларів гуманітарної допомоги, з них 100 000 доларів Міжнародному комітету Червоного Хреста. Таким чином, українці отримують навчання з надання першої допомоги, підтримку під час евакуації, їжу, воду та притулок. 900 000 доларів надіслали благодійним некомерційним організаціям США, які орієнтуються на забезпечення потреб українцям, що приїздять в Америку.

Також New Balance призупинила постачання продукції в росію та вийшла з російського ринку.

 

 REEBOK

 

Компанія Reebok припинила продажі в росії, приєднавшись до більшої кількості брендів, які призупинили свій бізнес у країні після вторгнення в Україну. Бренд спортивного одягу також вийшов з російського ринку. 

Reebok пожертвувала гроші Управлінню ООН у справах біженців і Фонду ЮНІСЕФ Девіда Бекхема, які зараз працюють над наданням швидкої допомоги Україні. Компанія компенсує будь-які пожертви своїх співробітників, які відправляються в структурні організації ООН.

      Ми використовуємо Cookies, щоб користуватись сайтом було зручніше.