Контактний номер телефону
(0800) 354 104

Корисні безплатні додатки для тренування

 

Найважче завжди почати займатися спортом та зробити тренування регулярними. Щоб полегшити це завдання для вас, ми підготували додатки, які з легкістю допоможуть подружитися зі спортом та полюбити його. Вони доступні для Android та iOS девайсів.

 

FitProSport 

Рейтинг додатку - 4.6

Інтерфейс зручний, зрозумілий для користувача. У додатку зібрані 250 вправ для чоловіків і жінок. Для кожної вправи є текстовий опис та відео. Крутим є те, що ви можете додавати сюди свої вправи і самостійно складати тренування. Займатися можна вдома чи в залі, з власною вагою або ж використовувати додатково спортивний інвентар. 

 

Для завантаження:

Android - https://bit.ly/3suAKpL

iOS - https://apple.co/3wg80lu

 

Fitbit Coach 

 

Рейтинг додатку - 4.3

Програма гнучка та універсальна, оскільки вона слугує не лише для заняття спортом, але й для організації розпорядку дня. Через наявність функції відстежування спортивної активності людини, Fitbit Coach нагадує своїм користувачам, якщо вони сьогодні ще не займалися спортом. Буде корисна для людей, які багато працюють та забувають про активність впродовж дня.

 

Для завантаження:

Android - https://bit.ly/3FH5tFf

iOS - https://apple.co/3M4T40m

 

Strava біг та велоспорт 

 

Рейтинг додатку - 4.2

Надаєте перевагу бігу чи велоспорту? 

Підтримуємо ваш вибір, тому рекомендуємо — Strava біг та велоспорт. Це одна з найпопулярніших програм серед бігунів, велосипедистів та інших людей, котрі люблять кардіонавантаження. Через GPS Strava збирає дані про твоє тренування, аналізує результати, показує прогрес за тиждень/місяць. Програму можна синхронізувати з пульсометром.

 

Для завантаження:

Android - https://bit.ly/3srvEdO

iOS - https://apple.co/37CPr2G

 

Nike Training Club  

 

Рейтинг додатку - 4.5

Nike Training Club — «сімейна» платформа з 200 різними вправами. З цим додатком можна займатися фізичними вправами, кардіо, йогою. Тренуватися можна навіть не відвідуючи тренажерний зал та без будь-якого обладнання. Програма персоналізується під кожного користувача під час занять спортом. Nike Training Club відраховує час, дає підказки, перенаправляє людину до наступних вправ. Також, головною перевагою є робота в фоновому режимі та підбірка музики всередині самої програми. 

 

Для завантаження:

Android - https://bit.ly/3w5mZzU

iOS - https://apple.co/3PiR4n4

 

Adidas Training

 

Рейтинг додатку - 4.7

Різниця цього додатку від інших, представлених в нашій статті повноцінний фітнес-інструктор, який допомагає схуднути. Adidas Training розрахований на 12 тижнів та містить понад 180 відео з покроковими інструкціями виконання вправ. Можна створювати персональні тренування, вибирати рівні складності та навантаження на певну групу м’язів, яку потрібно пропрацювати сьогодні. Крім тренувань є рекомендації стосовно правильного харчування. І бонус — мотиваційні цитати, які будуть підтримувати твій бойовий настрій!

 

Для завантаження:

Android - https://bit.ly/3l0qbqp 

iOS - https://apple.co/39WCTUO

 

Track Yoga

 

Рейтинг додатку - 4.3

Надаєте перевагу заняттям з йоги? Track Yoga складається з навчальних відео, планів тренувань, адаптованих під тебе. Всю інформацію можна зберегти на телефон та використовувати додаток без підключеної мережі, що дуже зручно. Ви можете створювати професійні групові тренування, влаштовувати сеанси релаксації з друзями. 

 

Для завантаження:

Android - https://bit.ly/3yzvB3G

iOS - https://apple.co/3FCUrRs

 

Teemo 

 

Рейтинг додатку - 4.1

Ідеальний додаток для людей, які хочуть почати змінювати своє життя. Teemo розроблено у формі пригодницької гри. Для початку потрібно зареєструватися через Facebook. Далі найцікавіше — різні завдання, за виконання яких, ви будете отримувати спеціальні значки. Наприклад, гра «Підкорити Еверест» — це просте ходіння по сходах. Такий підхід до спорту не дає нудьгувати та мотивує виконувати, як можна більше завдань в додатку.

 

Для завантаження:

iOS - https://goteemo.com/ 

 

Команда 7DREAMSPORT надає перевагу Nike Training Club, Strava та Track Yoga. 

      Ми використовуємо Cookies, щоб користуватись сайтом було зручніше.