Контактний номер телефону
(0800) 354 104

13 років під вдалим номером

Сімку вважають числом удачі. Її хочуть бачити навіть на автомобільному номері. Настав час зізнатися у нашому ставленні до щасливих або нещасливих номерів.

Напевно, хтось справді морочиться з приводу цифр. Хтось десь, але не в 7DEAMSPORT. У назві нашої компанії сімка з'явилася випадково. Проте сьогодні ми повним ходом долаємо свій 13-річний рубіж —  також для когось знакова цифра.

Коли день народження у людини, вона запрошує гостей, приймає вітання та подарунки. День народження у компанії 7DREAMSPORT відбувся трохи інакше. Гості зібралися на Вічовому майдані. Замість тостів були спортивні конкурси та вікторина. Переможці отримали призи. Звісно, зі спортивним сенсом. Як пройшло свято, дивіться у репортажі.

Ми вже здолали кілька критичних дат. 7DREAMSPORT у когорті зрілих і досвідчених компаній. Ми завжди робили ставку на ефективні CRM-інструменти, які є обов’язковими для великого інтернет-магазину. А ще ми ставимо на натхнення.

Місія компанії  надихати людей бути тими, ким хочеться.

7DREAMSPORT – це великий магазин спортивних товарів, тому що спорт надихає насамперед нас. Деякі співробітники зараз на фронті. Проте кожен так чи інакше пов'язаний зі спортом – є майстри та майстрині, кандидати та кандидатки. Навіть засновник 7DREAMSPORT Андрій Космірак — футболіст у минулому.

Спортом надихаються наші клієнти — професійні гравці, спортсмени-початківці, а також просто прихильники активного та здорового способу життя. За 13 років ми стали партнерами футбольних та футзальних команд: «Десна», «Минай», «ФК Львів», «Прикарпаття», «Калуш», «Карпати» «Ураган», «Продексім».

Щодня ми обробляємо понад 350 замовлень - роздріб, гуртом та за схемою дропшипінгу.

Географія продажів охоплює всю країну. Сьогодні в асортименті 7DREAMSPORT близько 4 тис. позицій і 40 тис. одиниць товару на складі. Кожного дня своїх власників знаходять брендові кросівки, рюкзаки, шкарпетки, футболки та спортивні аксесуари. Усі товари — оригінальні та сертифіковані.


7dreamsport надихає спортом навіть тих, хто здавалося б перебуває за його межами, — людей з інвалідністю. Йдеться про адаптивну фізкультуру, що стала одним зі способів адаптації та соціалізації таких осіб. Цей напрям ми розвиваємо у рамках додаткової соціальної відповідальності нашої компанії. Перші результати вже є: у спортивному залі, де безкоштовно проходять реабілітацію особи з інвалідністю, встановлено нове спортивне обладнання. Подробиці читайте тут.

Наступний для нас етап — наповнювати змістом цифру 14. Впевнені, що до того часу всі наші хлопці, котрі сьогодні б'ють ворога, повернуться додому. І ми святкуватимемо разом. Заради цього ми готові провести святкування Дня народження 7DREAMSPORT набагато раніше. Адже цифри самі по собі не мають значення. Це ми наповнюємо їх змістом.

      Ми використовуємо Cookies, щоб користуватись сайтом було зручніше.