Контактний номер телефону
(0800) 354 104

Сучасне обладнання для адаптивної фізкультури та спорту – встановлено!

4 серпня 2022 року у спортивному залі на вул. Симоненка, де безплатно проходять реабілітацію особи з інвалідністю, ми встановили нове спортивне обладнання. Тренажером та спортивним інвентарем вже користуються підопічні клубу. Відео з місця події та перелік обладнання дивіться нижче.

Ми вже розповідали, як ми залучали громадськість до збору коштів на сучасне обладнання для спортивної адаптації та соціалізації осіб з інвалідністю. Дякуємо всім, хто приєднався до «Простору добра з 7dreamsport». Проте метою акції було не стільки зібрати кошти, скільки звернути увагу містян на певну категорію соціально незахищених осіб. З цього також складається наша місія.

Але просвітницька діяльність та організація заходів є лише частковою складовою нашої соціальної відповідальності. Більш значний внесок стосується матеріальної підтримки. Звісно зібраних грошей не мало вистачити на сучасне спортивне обладнання. Тому 90% вартості тренажера та додаткового спортивного інвентарю сплачено нашою компанією.

Наші старання було відзначено міською владою. Заступник міського голови Олександр Левицький вручив засновнику 7dreamsport Андрію Косміраку подяку від міського голови «За вагомий фінансовий внесок у придбання нового спортивного обладнання для потреб осіб з інвалідністю». На відео можна подивитися репортаж зі спортивного залу.


Підопічні спортивного залу на вул. Симоненка отримали:

  • Професійну бігову доріжку з 9-дюймовим LСD дисплеєм і вбудованим блютузом. Доріжка має великий розмір бігового полотна та спеціальні подушки, що захищають суглоби від ударного навантаження.
  • Стрічки-еспандери для реабілітації після травм суглобів, м’язів, сухожиль та зв'язок.
  • Гімнастичні палички для розминок та тренувань зв'язок і груп м'язів, які без такого пристосування залишаються незалученими.
  • Масажні балансувальні півсфери, які поліпшають кровообіг і стан хребта, тренують вестибулярний апарат та зміцнюють м'язи.
  • Масажні балансувальні подушки з рельєфною поверхнею та можливістю регулювати пружність.


Засновник компанії «7dreamsport» Андрій Космірак:

«Це черговий крок нашої компанії в обраному напрямку допомоги. У важкий час додаткова соціальна відповідальність бізнесу перед суспільством має стати нормою. На жаль, в умовах війни фінансування недержавних програм із реабілітації та адаптації осіб з інвалідністю обмежено. Однак кількість цих людей, зі зрозумілих причин, збільшуватиметься. Саме тому ми звернули увагу на цю категорію громадян. Адже фізкультура та спорт є одним з методів їхній адаптації та соціалізації».


Директор департаменту молодіжної політики та спорту Віталій Матешко:

«Спортивні змагання або колективні тренування сприяють психологічному розвантаженню та налагоджують взаємини осіб з інвалідністю зі світом. Люди потрапляють у сприятливе середовище, спілкуються і через те швидше повертаються до нормального активного життя».

      Ми використовуємо Cookies, щоб користуватись сайтом було зручніше.