Контактний номер телефону
(0800) 354 104

У Франківську відбувся благодійний захід. Скільки грошей було зібрано і куди мають піти кошти

02 липня у міському парку Івано-Франківська відбулася благодійна акція «Простір добра з 7dreamsport». Організатор події наша компанія за підтримки Департаменту молодіжної політики та спорту Івано-Франківської міської ради. Партнерами акції виступили спорт-клуб «Альянс», кондитер Ірина Когут та фея шоу-програм Олена Жекало. Благодійниками стали десятки франківчан та гостей міста.

Усі заходи відбувалися у міському парку. Гостей розважала музика та шоу мильних бульбашок від Олени Жекало. Фахівці мережі спорт-клубів «Альянс» проводили заняття з Zumba Fitness, функціонального тренування та дитячого фітнесу. А далі був розіграш призів від нашої компанії та спорт-клубу «Альянс».

Усі, хто мав бажання підтримати «Простір добра», приєднувалися до тренувань. Благодійний внесок становив 90 грн. Діти до 12 років брали участь у заняттях безкоштовно. Решта гостей також мали можливість підтримати акцію. Для цього було потрібно лише придбати у волонтерів або «Кульку добра», або «Печиво добра» від Ірини Когут. Кошти з продажу також зараховувалися як благодійний внесок.

В акції взяли участь близько 60 дорослих та дітей. Відео події можна подивитися на Ютуб-каналі 7dremsport.

Загалом було зібрано 8 710 гривень. Кошти підуть на закупівлю тренажеру для фізичної реабілітації. Обладнання буде встановлено у залі на вул. Симоненка, де проходять реабілітацію люди з інвалідністю. Фізична культура та спорт є одним з інструментів адаптації і соціалізації цієї категорії громадян.

Звісно, зібраних грошей не вистачить на придбання тренажера. Благодійна акція «Простір добра» була покликана не лише зібрати кошти, але звернути увагу містян на певну категорію соціально незахищених осіб. Спеціальне облад

нання коштує щонайменше 60 000 гривень. Тому наша компанія  бере на себе основну частину витрат.

З початком війни фінансування програм із реабілітації та адаптації осіб з інвалідністю ускладнено. Проте чисельність цієї категорії громадян, на жаль, зростає. Саме тому цього року наша компанія, за підтримки Департаменту молодіжної політики та спорту Івано-Франківської міської ради, ініціює низку спортивних заходів та змагань за участю осіб з інвалідністю. 

Простір добра розширюється!

Уже наступного дня, 03 липня 2022 року, у міському парку ім. Т. Г. Шевченка відбулися змагання з перегонів на веломобілях серед дітей та молоді з інвалідністю. У змаганнях брали участь підопічні міського центру «Дивосвіт», молодь БО БФ «Карітас Івано-Франківськ» та вихованці ОДЮСШОІ.

Організатором заходу виступив Івано-Франківський міський центр з фізичної культури і спорту осіб з інвалідністю «Інваспорт». Перегони відбулися за нашої фінансової підтримки. Веломобілі для проведення змагань надав приватний підприємець Олексій Павлов.

Таке шефство у важкий час — це як приклад додаткової соціальної відповідальності бізнесу перед суспільством. Учасники змагань отримали не тільки медалі і грамоти від нашої компанії, а ще й хороший настрій та багато позитивних емоцій.

      Ми використовуємо Cookies, щоб користуватись сайтом було зручніше.