Контактний номер телефону
(0800) 354 104

Капсульний гардероб на зиму 2023: що варто купити?

Морози, снігові хурделиці вже застали нас на вулицях українських міст. Саме час утеплюватись та передивлятися свій гардероб. 7DREAMSPORT підготував універсальний гардероб, який зменшить кількість непотрібних речей у вашій шафі, а також дозволить заощадити ваші кошти.

 

Зимова куртка

 


Пуховики  — це не лише необхідність, але й найактуальніша річ цієї зими. Вони захистять вас від холоду та допоможуть створити стильний аутфіт. Як для жінок, так і для чоловіків  — стильним рішенням залишаються моделі оверсайз.

 

Зимові черевики 

 


Найкраще віддати перевагу черевикам на шнурівці із товстою підошвою. Англійська назва цієї моделі перекладається, як похідні черевики або ж hiking boots. Цієї зими — це найкраще взуття, яке підкреслить ваш звичний стиль, будь-то офіційний, кежуал чи спортивний. Рекомендуємо надавати перевагу комфорту та зручності, бо без цього втрачається сенс зимового взуття.


 

Теплий светр

 


В цьому сезоні повернулися до моди довгі в’язані светри, які запросто захистять від лютих холодів. Їх можна носити як самостійно, так і вдягати під низ футболки, сорочки або гольфу. Таким чином в образі створиться багатошаровість, ви будете  відповідати сучасним трендам, а також збережете бажане тепло!

 

В’язані речі

 


Зверніть увагу на жилетки, сукні, шапки, рукавиці та шарфи. Тренд на в’язаний оверсайз залишається з нами на 2023 рік. Обирайте якісні моделі та в базових кольорах, щоб вони гармонійно поєднувалися з вашими аутфітами.

 

Гольф

 


Нам здається класичний чорний гольф підійде кожному під будь-який стиль одягу. Його можна стилізувати із сорочками, светрами, джинсами та діловими костюмами. На зиму краще купити виріб зроблений з бавовни. Він не буде м’ятись, на відміну від суто бавовняного матеріалу і найголовніше не буде покриватись катишками. Гольф добре зберігає тепло, відводить вологу та пропускає повітря. Стосовно кольорової гами рекомендуємо віддати перевагу базовим кольорам: чорному, сірому, бежевому та білому.

 

Джинси

 


Універсальність виробу полягає у тому, що він актуальний у будь-яку пору року. На зиму краще обрати темно-синій або чорний денім прямого крою у підлогу. Актуальними моделями залишаються кльош, джинси-труби та, звичайно, скіні, які повернулись у наш гардероб! Для жінок варто придбати штани зроблені з екошкіри, тому, що це добра альтернатива джинсам. Для чоловіків додатково можна вибрати штани, які також легко поєднуються з різними стилями одягу.

 

Спортивний костюм

 


В гардеробі завжди має бути місце для комфортного одягу в поїздку, на прогулянку або в дні, коли взагалі не хочеться думати про свій зовнішній вигляд. Чудовим рішенням буде трикотажний костюм. Круто, якщо він зроблений з бавовни, або ж трикотажу з внутрішнім утеплювачем. Популярним серед костюмів залишається набір із джогерів та худі. Перевага полягає у тому, що ви можете сміливо міксувати речі з костюма із джинсами або светрами. Маючи хорошу базу в гардеробі можна додати й парочку оригінальних дизайнерських речей. Наприклад, це вечірні сукні, сорочки з принтом, нестандартне взуття, сумки та рюкзаки.

 

Додаткові стильні речі у ваш гардероб

 

  • Балаклава. Вона швидко захопила всі тренди Інстаграму та ТікТок. Ця річ індивідуальна, але виглядає стильно. Балаклава замінює шапки, вносить сміливість та вибуховість у ваш буденний аутфіт. Найчастіше віддають перевагу яскравим відтінкам.
  • Біжутерія та прикраси. На цей пункт найбільше рекомендуємо звернути увагу жіночій половині. Такий аутфіт можна доповнити красивим кулоном, сережками або кільцями. Для чоловічого образу варто підібрати годинник, запонки, краватку або метелик, які додадуть офіційності.

 

Тренди на 2023 рік

 

  • Яскраві кольори.
  • Клітчастий принт.
  • Оверсайз.
  • Цікаві поєднання текстилю та хутра.
  • Широкі плечі в одязі.
  • Комбінація різних фактур та матеріалів.

Сподіваємось, що наша стаття була корисною для вас та нагадуємо, що базовий гардероб створюється для того, щоб врятувати вас від нав’язливого питання: «А що одягнути сьогодні?». Тому не ігноруйте можливості заощадити власні кошти та час.

      Ми використовуємо Cookies, щоб користуватись сайтом було зручніше.