Контактний номер телефону
(0800) 354 104

7 пар стильних кросівок на зиму 2020-2021

Справжні любителі кросівок знають, що ані сніг, ані спека не завадять їм носити зручне спортивне взуття. Ноги зовсім не будуть мерзнути, адже така нереальна популярність кросівок привела до того, що бренди почали випускати моделі під найрізноманітніші запити своїх покупців. Ближче до зимового сезону вітрини магазинів починають поповнюватися зимовими моделями — утепленими, більш стійкими на різних поверхнях та з щільних матеріалів. Зима — не час для сітчастого текстилю, так що йому на зміну приходять шкіра, замша та інші «закриті» варіанти для верхньої частини взуття.

Але як вибирати найбільш вдалі та стильні зимові кросівки, якщо ви звикли носити їх тільки у теплу пору року? Досить керуватися декількома правилами «добрих зимових кросівок» або вибрати одну з представлених нами моделей. Ми підібрали 7 стильних пар, які відмінно впишуться у зимовий лук 2020-2021!

На що звернути увагу, вибираючи кросівки на зиму?

Звичайно, вибирати зимові кросівки доведеться інакше, ніж літні. Що нам потрібно від літніх? «Дихаючий» верх, легкість і зчеплення з асфальтом та вуличною плиткою. А від зимових? Звичайно ж, зчеплення зі слизькими поверхнями, щільний і теплий верх, бажано, наявність хутряної підкладки. Хоча останнє — це формальність. Для того, щоб було легше зробити вибір, можна виділити кілька основних критеріїв:

1. Матеріал верху: шкіра або замша, які оброблені від вологи та будуть її відштовхувати. Це дуже важливо, так як міська зима не обов'язково сповнена снігу. Найчастіше у населених пунктах з’являються бруд і калюжі, в яких важливо не промочити ноги.

2. Неопренова шкарпетка — відмінний спосіб утеплити взуття, так як неопрен діє подібно до термобілизни. Він облягає ногу, не заважає руху, не дозволяє волозі та холоду вчинити дискомфорт.

3. Чи утеплена підкладка? Для цього може використовуватися штучне хутро, яке відмінно зберігає тепло, схожа на замшу шерпа, що добре зігріває, або PrimaLoft Silver, що є штучним пухом і відводить вологу.

4. Підошва повинна бути не чисто гумовою або з пінного матеріалу — вони можуть дубіти, тріскатися. Для того, щоб підошва була стійкою до морозів, у неї додають спеціальні матеріали, що запобігають замерзанню.

Ще варто звернути увагу на фасон та на розмір. Перш за все, спортивне зимове взуття варто вибирати, спираючись на власні переваги — це можуть бути високі або низькі кросівки. Звичайно, якщо ноги постійно мерзнуть — краще придивитися до високих моделей.

У плані розміру все набагато простіше — не беріть взуття впритул. Як правило, взимку надягають щільні шкарпетки і, щоб нозі не було тісно, краще підібрати ту модель, яка добре розтягнеться або при носінні тонкої шкарпетки може повернутися до колишньої форми.

7 кращих стильних пар на зиму 2020-2021

А тепер саме час розповісти про ті кросівки, які ми вибрали у якості найбільш підходящих і трендових на поточний зимовий сезон.

Nike Lunar Force Low Duckboot

Лінійка Sneakerboot існує не так давно, але вже зайняла лідерську позицію у зимовій колекції виробника. Модель має високу і міцну підошву, яка допоможе впоратися з міськими калюжами. Стійкі до вологи і морозів матеріали не тільки збережуть ноги у теплі та сухості, але й не почнуть дубіти та тріскатися через низьку температуру. Доповнюється це все стильним класичним дизайном.

The North Face Ultra 110 GTX

Стильне поєднання краси і функціональності. Модель оснащена відмінною амортизацією, а також досить різким малюнком протектора для кращого зчеплення. Крім того, мембрана Gore-Tex відштовхує воду, тому ноги точно залишаться сухими. Кросівки входять до спеціалізованої модельної лінійки, але при цьому відмінно підходять для повсякденного носіння в міських умовах.

ASICS Gel Sanoma GTX 2

Недорогий і стильний варіант для помірно-холодної міської зими. Не варто лякатися сітчастого матеріалу верхньої частини кросівок — це мембрана Gore-Tex, яка відштовхує воду і захищає ногу від перегріву. А ще, у моделі досить агресивна підошва, як би моторошно це не звучало, та це величезний плюс! Адже з таким протектором слизькі поверхні точно не будуть перешкодою під час ходьби містом.

Nike Air Jordan 1 Retro High OG BG

Ідеальна мінімалістична модель, яка підійде під будь-який зимовий лук. Має високий силует, дуже стильний дизайн, виконана зі шкіри. Товста та щільна підошва не дубіє на холоді, забезпечує відмінне зчеплення. Шкіряний щільний верх зберігає тепло і не дозволяє волозі проникнути всередину, зберігаючи ногу у сухості. Відмінні кросівки для повсякденного використання.

Kid Cudi x Adidas Torsion Artillery Hi

Особлива модель, присвячена фільму з франшизи Bill & Ted. Таку ж модель у фільмі шнурував сам Кіану Рівз. У цьому сезоні особливо популярні силуети 80-х та 90-х років, так що ця модель відмінно впишеться у міський зимовий образ. Має високий фасон і виступаючий язичок, а також відмінну підошву, що забезпечує хороші показники зчеплення. Нехай кросівки і не утеплені, але холодне повітря не пропускають — варто надіти під них теплий носок та можна вирушати у справах.

Snow Peak x New Balance TDS Niobium Concept 1

Трохи громіздкі високі кросівки, що нагадують щось важке — підходять для альпіністів або суворих зим. Насправді, це просто стильна у цьому сезоні модель жіночого взуття, що має високу гумову підошву, стійку до вологи і морозу. Для збереження тепла передбачена текстильна підкладка, яка не дозволяє ногам мерзнути і пріти одночасно.

Adidas Terrex Free Hiker GTX

Кросівки створювалися для тривалих походів, так що повсякденне зимове використання витримають без проблем. Мембрана Gore-Tex захищає від вологи і перегріву, а щільні вставки та литий мисок допоможуть захистити вразливі місця. Завдяки міцній гумовій підошві ви отримаєте не тільки хорошу амортизацію, але й добре зчеплення з будь-якою поверхнею. Верх кросівок виконаний з матеріалу Adidas Primeknit, так що аналога точно не знайти — бренд розробив повністю унікальну модель. 

Тепер зробити вибір серед величезного асортименту зимових кросівок стане набагато легше! Ми вибрали моделі різного типу, щоб точно догодити кожному і при цьому залишатися у рамках актуальних трендів. Перевзувшись у зимові моделі, ви точно не зіткнетеся з дискомфортом — адже це все те ж спортивне взуття, тільки тепліше.

      Ми використовуємо Cookies, щоб користуватись сайтом було зручніше.