Контактний номер телефону
(0800) 354 104

Головні модні тенденції 2021 року у світі спорту

Новий рік — нові ідеї у світі спортивної моди. Тренди 2020 року відходять на другий план. Бренди спортивного одягу вже презентували нові тенденції 2021 року. Найбільше змін відбулося в жіночому спортивному одязі. Чоловіки продовжують віддавати перевагу класиці у всьому: від принтів до фасонів.

Глибокі кольори, блискучі текстури і якісні матеріали — все це втілює модний 2021 рік. Межі між виключно спортивним одягом і повсякденним стираються. У моду входить спортшик, який успішно вводить спортивний костюм у щоденні образи. Комфорт стає пріоритетним, а спортивний одяг універсальним.

Велика різноманітність фасонів та забарвлень в одязі дає не тільки можливість підібрати яскравий образ, але і страх зробити помилку. Тому ми зібрали найактуальніші тренди 2021 року в одній статті, щоб ви могли вибрати те, що підійде саме вам.

Ключові модні тенденції 2021 року

  Мода 2021року — це перш за все функціональний і адаптивний одяг. З кожним роком вимоги до одягу зростають. Велика увага приділяється його зносостійкості, якості тканини, а також універсальному вигляду. Дизайнери постійно знаходяться у пошуку нових естетичних рішень.

Кольори та матеріали

  Основні модні тенденції у відтінках: червоний, синій, помаранчевий та сірий. Зараз популярні всі яскраві і соковиті палітри. А ось інститут кольору Pantone вибрав фаворитами 2021 року нейтральний сірий і яскравий жовтий кольори. Але класична палітра буде незмінно актуальною. Чорний, білий та особливо металеві кольори заслуговують особливого місця у будь-якому гардеробі. Це ті відтінки, яких може бути багато в будь-якому одязі.

  Також у моду входить змішання різних кольорів. Те ж стосується текстур, принтів і зображень на одязі. Бренди спортивного одягу змішують блискучі й матові текстури, додають блискучі елементи та грають з імпресіоністськими і геометричними принтами. Триває інтерес до тваринного принту, особливо до зміїного. Кожен магазин одягу намагається урізноманітнити таким принтом свій асортимент. У тренді ефектний поп-арт. Він підійде цінителям живопису та тим, хто хоче об’єднати мистецтво й моду.

  У 2020 році у моду повернулися написи на одязі. І цього року вони продовжують набирати популярність. Особливо написи у стилі мінімалізм.

Шорти

  У 2021 році актуальні вільні шорти з середньою або високою посадкою. Крім того, зручним і стильним варіантом будуть довгі шорти до коліна. А яскравий анімалістичний принт вдало доповнить образ. Також варто звернути увагу на шорти, які нагадують спідниці тенісисток.

  Шорти можна поєднувати зі спортивними топами, майками і oversize футболками. Виграшно виглядатимуть поєднання класичних та яскравих контрастних відтінків. Наприклад, білі шорти і синя майка.

  А ось чоловіча мода залишається вірна довгим та вільним шортам. Наприклад, шорти Nike у класичних чорному, білому та синьому відтінках. Вони відмінно поєднуються з будь-яким верхом: від футболки до майки.

  Це зручний і універсальний варіант для занять спортом у спекотні літні дні. Сучасні фасони підійдуть під будь-який тип фігури.

Костюми

  У моді збірні костюми, що складаються з легінсів та обтягуючого топа, часто з довгим рукавом. Крім того, актуальним верхом будуть толстовки, куртки та вільні майки. Костюм може бути, як однотонний, так і змішаних кольорів. Наприклад, популярні сірий і яскравий жовтий відтінки. Або класичні чорний і білий. Також варто звернути увагу на спортивні костюми в нюдових відтінках. Рожевий колір залишається на піку популярності.

  У чоловіків, навпаки, актуальними є костюми від Nike і Adidas в чорному та синьому кольорах. Купити спортивний костюм чоловічий буде модною альтернативою звичайній футболці й штанам.

Плаття

  Спортивні облягаючі сукні повертаються в образи модниць цього року. Актуальними будуть однотонні сукні або з повітряним принтом, але без зайвого декору. Наприклад, плаття від Nike з небесним принтом Nike Maria або однотонне біле з нової колекції Nike W. Сукню можна доповнити широким поясом та об’ємною курткою. А ідеальне поєднання буде з білими кросівками.

  Спортивне плаття підходить для занять тенісом і бігом. А базове біле плаття можна використовувати в повсякденних образах.

Куртки

  Спортивну куртку або жилет вибирають для комфортних занять спортом на вулиці. А об’ємні дуті куртки встигли стати модним елементом повсякденного зимового гардеробу. Найтепліші моделі курток — для катання на лижах, а легкі — для бігу. Такі куртки найкраще захищають від вітру і холоду та при цьому не створюють зайвої ваги, а також мають повітряпроникність. Багато моделей з капюшоном, який відстібається. Це комфортний варіант для спорту і життя, який відрізняється міцністю та не сковує рухи.

  Найпопулярніші кольори: білий, чорний, помаранчевий та рожевий.

Взуття

  Кросівки з кожним роком набирають все більшої популярності. Це взуття, яке забезпечує комфорт і безпеку не тільки на заняттях спортом, але й у повсякденному житті. Зараз у моді об’ємні кросівки з м’якою підошвою, виготовлені з екологічних матеріалів. Особливо важливо підібрати зручні та стильні кросівки для бігу. Вони повинні поглинати удари й захищати ногу від сильних навантажень. В наш час бренди прагнуть виготовляти кросівки з «дихаючих» матеріалів.

  Чоловікам для створення гармонійного образу зі спортивним костюмом краще купити кросівки Адідас. Один з їх головних плюсів — еластична підошва. Вона підійде як для занять у спортзалі, так і для бігу. А універсальний фасон дозволить доповнити будь-який образ.

  Ще один модний варіант — кросівки Нью Беланс. Цей бренд вже давно довів, що якість і комфорт для них на першому місці. Підошва на невеликій платформі й повітряпроникні матеріали гарантують легкість і захист під час тривалого бігу або піших прогулянок.

  Найуніверсальніший колір кросівок — білий. Але у 2021 році набирає популярність футуристичний стиль і яскраве змішання білого та кислотних кольорів. Крім того, актуальним варіантом буде контрастна шнурівка.

Сумки

  Спортивна сумка — це універсальний атрибут будь-якого гардероба. Вона представлена у всіх відомих брендах, таких як Adidas, Nike, Puma, New Balance тощо. Існують сумки для різних видів спорту й активностей.

  У 2021 році у тренді поясні сумки (або бананки) та рюкзаки. Вони не займають руки і рівномірно розподіляють навантаження по всій спині, щоб вона не втомлювалася. Бананки носять не тільки під звичайний спортивний костюм, але і під сукню, і під куртку. Актуальною моделлю буде поясна сумка у базових кольорах (чорний, білий або бежевий) або кислотних зелених і рожевих відтінках.

  Рюкзаки підходять для походів у зал, басейн або для бігу. Найактуальніші кольори: червоний, сірий, синій і чорний. Можна вибирати рюкзак у тон до спортивної форми або зробити його контрастним елементом образу.

  Отже, узагальнимо головні модні тенденції 2021 року. Це яскравість кольорів, універсальність фасонів, якісні матеріали та комфорт. Слідуючи даним трендам, ви можете бути впевнені, що ваш образ буде стильним та сучасним. Найголовніше, щоб вам було зручно у тому одязі, який ви вибираєте. 2021 рік — це про комфорт.

Ми використовуємо Cookies, щоб користуватись сайтом було зручніше.