Контактний номер телефону
(0800) 354 104

Puma колекція весна-літо 2021

Компанія Puma вже давно є визнаним лідером серед спортивних брендів. Вона випускає одяг і кросівки не тільки для різних видів спорту, але також для повсякденних образів. Фахівці Puma велику увагу приділяють розвитку спортивних технологій в одязі та взутті. Саме Puma першими застосували вулканізацію для скріплення верху взуття і підошви під пресом.

Крім того, компанія першою серед виробників почала виготовляти кросівки Puma із застібкою на липучці. І проміжна підошва кросівок без піни — теж розробка фахівців Puma. Ця технологія називається Puma Cell technology. З кожним роком компанія продовжує вдосконалювати свої розробки, щоб зробити заняття спортом ще комфортнішими і безпечнішими.

Не відстає бренд і від модного світу. Він користується популярністю серед шанувальників вуличної моди. Puma співпрацює зі спортсменами та дизайнерами з усього світу. Їх спільні колекції впроваджують нові стандарти у світі спортивної моди та мають попит навіть роки потому. Puma — це про якість, комфорт і безпеку під час занять спортом.

Настає сезон весна-літо — час, коли заняття спортом можуть проходити не тільки у спортивному залі, а й на вулиці. І важливо підібрати спортивний одяг і взуття, які забезпечить комфорт та безпеку. Так, правильні кросівки зможуть захистити від можливих ударів і навантажень. Тому, щоб убезпечити себе під час спортивних занять і виглядати при цьому стильно, варто звернути увагу на нові колекції весна-літо 2021.

Ми зібрали для вас популярні новинки колекції весна-літо 2021 від Puma, щоб заняття спортом були безпечними та розкривали ваш стиль. У статті ви дізнаєтеся про останні новинки спорту, зможете підібрати собі образ під будь-який випадок.

 

Нова колекція Puma 2021

Puma нова колекція — це переосмислення класики і новий погляд на спорт. У ній поєднуються вже перевірені технології з експериментальним і яскравим дизайном. Більшість моделей зроблено у вуличному стилі. Це робить колекцію універсальною. Вона підійде і для спорту, і для повсякденного життя. Крім того, вуличний стиль особливо популярний серед танцюристів. Також багато елементів у футуристичному стилі. Це новий тренд весни 2021 року. Бренди вдосконалюють старі популярні моделі. Так створюється неповторне поєднання минулого і майбутнього.

 

Кросівки Puma BMW M Motorsport

Це кросівки Puma чоловічі з лінійки RS. При їх створенні дизайнери надихалися «Формулою 1». Це відмінний варіант для бігу або автоспорту. Широка гумова підошва не ковзає і надає стійкості стопі. А проміжна підошва з амортизацією Running system забезпечить підтримку та захист від ударів. Верх зроблений з поєднання якісної сіткової тканини й натуральної шкіри.

Кросівки виконані у вуличному стилі та доповнять будь-який повсякденний образ. Вони підійдуть для бігу на далекі дистанції (за рахунок амортизуючої здатності), занять у тренажерному залі та просто прогулянки містом. Кросівки Motorsport є унісекс-моделлю. Їх можуть сміливо носити як чоловіки, так і жінки.

 

Кросівки PUMA x MAISON KITSUNÉ ROMA TRAINERS

Це взуття весна-літо 2021 з нової колаборації Puma з модним будинком Maison Kitsuné. У ній зливаються неовінтаж і класика якісного спортивного одягу та взуття. Це поєднання естетики Токіо і Парижа.

Верх виконаний з натуральної шкіри. Проміжна підошва з технологією IMEVA робить кросівки легкими, м’якими, але досить міцними, щоб захистити стопу від навантажень. Підошва виготовлена з амортизуючого матеріалу, який забезпечує поглинання ударів. Це відмінний варіант взуття 2021.

Puma x Maison Kitsuné є кросівками преміум-сегмента. Вони будуть стильним рішенням для занять у спортзалі. Крім того, таке взуття поєднується не тільки з повсякденними образами, але і відмінно підійде для ділового стилю. Кросівки випускаються в універсальному білому кольорі.

 

Штани PUMA x MAISON KITSUNÉ HEAVY SWEATPANTS

Нова колекція Puma представлена лінійкою моделей у преміальному стилі. Ще один елемент колаборації Puma з Maison Kitsuné — штани у стилі мінімалізму. Вони виконані в універсальних чорному та бежевому кольорах. Це комфортна модель, яка буде відмінним варіантом для занять спортом на вулиці або відпочинку за містом. Крім того, вони можуть стати елементом вашого домашнього гардероба.

 

Кросівки MIRAGE MOX VISION TRAINERS

Ці кросівки натхненні ретро-моделями Puma сімдесятих років. Однак у них присутні елементи у футуристичному стилі. Дизайнери обіграють баланс справжнього і потойбічного, реальності та ілюзій.

Підошва кросівок виготовлена з амортизуючого матеріалу, який захистить від ударів і навантажень. А проміжна підошва з матеріалу CMEVA, які забезпечить м’якість і легкість під час ходи.

Яскравий дизайн робить кросівки Puma жіночі відмінним варіантом для незвичайних образів у вуличному стилі. Вони підійдуть для активних тренувань на вулиці та у залі.

 

Кросівки PORSCHE DESIGN RCT CELL TEX MEN'S MOTORSPORT SHOES

Ці кросівки є вдосконаленим варіантом культової моделі CELL. Однойменна технологія забезпечує поглинання ударів та плавність перекатів під час активних занять спортом. Проміжна підошва виконана за технологією IMEVA, що робить її легкою і комфортною для стопи. Верх виконаний з натуральної шкіри.

В цілому кросівки мають футуристичний дизайн. Купити кросівки Puma буде відмінним варіантом, якщо ви хочете ефектно виділятися та приковувати погляди. Вони випускаються у чорному кольорі, що робить їх універсальною моделлю. Такі кросівки підійдуть під будь-який спортивний або повсякденний, а також під сучасний діловий образ.

 

Олімпійка PORSCHE DESIGN LIGHT MEN'S RACING JACKET

Мода на олімпійку тільки набирає обертів. І кожен бренд намагається зробити найкомфортнішу та найстильнішу модель. Олімпійка колекції Puma весна-літо 2021 є саме такою. Це один з елементів колаборації Puma і Porsche. Вона була створена для автоперегонів. Але отримала велику популярність, як яскравий елемент гардеробу у вуличному або casual стилях.

Світловідбиваючі логотипи ставлять видимість на максимум. Крім того, це може стати родзинкою вашого образу. Така олімпійка підійде для занять на вулиці у прохолодну весняну погоду. Відмінним доповненням образу буде універсальна чорна футболка з цієї ж колаборації Porsche Design Essential Men's Tee.

 

Кросівки RS-CONNECT LAZER TRAINERS

Колекція весна-літо Puma 2021 багата на якісні та популярні моделі кросівок. Ця модель натхненна яскравими футуристичними образами. Сітчастий верх робить ці кросівки комфортним варіантом для бігу. Технологія Running system забезпечує амортизацію і захищає стопу від ударних навантажень. Кросівки підійдуть під яскраві спортивні образи, а також стануть відмінним доповненням образу у вуличному стилі. У них можна успішно займатися спортом як у спортивному залі, так і на вулиці.

Тепер ви знаєте основні популярні новинки колекції весна-літо 2021 від компанії Puma. Вони зроблять ваш образ стильним і оригінальним, а також забезпечать комфорт та захист під час занять спортом. Вибирати образ буде набагато легше!

Ми використовуємо Cookies, щоб користуватись сайтом було зручніше.