Контактний номер телефону
(0800) 354 104

Актуальність спортивних сумок: зручність і стиль

Спортивний стиль і такий самий спосіб життя в наш час стали світовим трендом. Все більше людей відвідують фітнес центри, а блогери у соцмережах активно поширюють ідею про здоровий спосіб життя. У кожного своя причина візиту в спортзал, але, як не крути, у чомусь потрібно носити форму і при цьому виглядати стильно. Тоді на допомогу приходить спортивна сумка. Це універсальний і зручний атрибут будь-якого гардероба. Вона стане у нагоді не тільки у спортзалі, а й у відрядженні, на пікніку або навіть під час шопінгу.

На ринку представлено багато спортивних сумок на будь-який випадок життя. Визнаними лідерами є такі бренди, як Adidas, Nike, Puma та New Balance (NB).

Останнім часом в тренді мінімалізм. Сумки 2020 року в такому стилі — великі і місткі, зі зручним і продуманим внутрішнім простором. Вони підійдуть не тільки до спортивного образу, але й освіжать повсякденний. Також виглядають стильно і доречно.

Спортивні сумки Спортивні сумки виготовляються з м'яких, але міцних матеріалів. Це робить їх зручними в експлуатації. Сумку можна просто згорнути, і вона не займе багато місця у шафі. Такі сумку легко мити. Будьте уважні, і перед пранням обов'язково перевірте кишені, а також зніміть всі декоративні елементи з сумки.

Ще однією перевагою спортивних сумок є їх легкість за рахунок відсутності жорстких стінок. Спортивний інвентар сам по собі буває важким, так що, наприклад, сумка через плече не буде створювати додаткову вагу. Крім того, в них багато додаткових відділень і зручних механізмів перенесення.

Головне у виборі спортивної сумки — її зручність для вас. Для чого ви будете її використовувати в першу чергу? Який розмір вам необхідний? З якою метою вам в цілому варто купити сумку? Для наочності можна покласти перед собою предмети, які ви будете у неї складати. Коли ви визначитеся з цими питаннями, Вам відкриється величезний вибір різних фасонів, кольорів і видів спортивних сумок.


Види спортивних сумок

       

Це практична і містка модель. Найчастіше з відділенням для взуття. Зазвичай воно розташоване у нижній частині сумки та виглядає як кишеня із застібкою-блискавкою. Його можна легко почистити, вивернувши навиворіт. У таких моделях навантаження розподілена рівномірно і не зашкодить хребту чи м'язам спини. У моделях з регульованим плечовим ременем можна вибрати довжину під ваш зріст. Це особливо актуально, якщо ви часто носите спортивну сумку протягом усього дня. Досить важка вага у ній не буде доставляти дискомфорт.

Модні сумки 2020через плече виготовляють зі шкіри або синтетичних матеріалів: нейлону та поліестеру. Шкіряні моделі зроблять образ більш солідним. Випускаються в класичних кольорах: чорний, коричневий та тілесний.

Тканинні сумки волого- й пилостійкі, так як обробляються спеціальним просоченням. Вони довго зберігають зовнішній вигляд. Актуальні відтінки: чорний, темно-синій, червоний та зелений.


Спортивний рюкзак

Це відмінний варіант, якщо ви не хочете навантажувати руки або потрібно залишити їх вільними. Краще вибирати модель з широкими лямками. У такому випадку навантаження буде рівномірно розподілене по всій спині, та вона не буде так сильно втомлюватися.

Рюкзак-трансформер можна носити і на плечі, і в руках. Він підійде для пікніків й далеких поїздок. Зазвичай виготовляють з текстилю, з натуральної або штучної шкіри. Має кілька кишень для дрібниць. Це альтернативний варіант, який часто використовується у casual образах.

Рюкзаки виготовляються з міцних та практичних матеріалів. Існують моделі для тенісу (з відділенням для ракетки) і для плавання (з відділенням для вологого одягу).


Спортивна сумка-мішок

Така сумка відрізняється простим дизайном і компактністю. Часто використовується як сумка для кросівок. Виготовляється з м'яких тканин, що добре очищаються. Як правило, такі моделі мають сітку для вентилювання. Крім того, вони займають мало місця. Їх можна компактно скласти у формі гаманця, що робить їх зручними для подорожей. Сумки-мішки найкраще підходять для невеликої кількості речей. Деякі сучасні моделі підходять для перенесення ноутбука, книг та інших повсякденним речей — такий тренд на сумки 2021 року.


Поясна сумка (або сумка-бананка)

               

Це зручний варіант для бігу, велосипедного спорту, туристичних походів, а в даний час і для повсякденного життя. Підходить для зберігання дрібних речей (грошей, документів, мобільного телефону і т. п.). Купити сумку такого типу потрібно, щоб носити її на поясі або на грудях. За допомогою регульованого ремінця її можна підлаштувати під себе. Бананку можна носити і взимку. Вона добре поєднується з зимовим одягом, наприклад, пуховиком або бомбером. Деякі бананки носять із спідницею або сукнею. Зазвичай, це шкіряні моделі в класичних чорних, білих і пастельних відтінках.

      Ми використовуємо Cookies, щоб користуватись сайтом було зручніше.