Контактний номер телефону
(0800) 354 104

Черевики Native Fitzsimmons Citylite для зими

Черевики Native Fitzsimmons Citylite підходять для не надто холодної зими, а також для пересічної місцевості. Примітно, що модель випущена у дуже широкому колірному спектрі — кожен зможе підібрати те, що йому до душі. Серед варіацій Native Fitzsimmons Citylite є чорні, помаранчеві, рожеві, кілька відтінків синього і зеленого. Таким чином, черевики підійдуть і для любителів класики, і для любителів яскравих кольорів.

Основні особливості моделі Native Fitzsimmons Citylite полягають у наступних характеристиках:

1. Внутрішня частина зроблена з неопрену. Матеріал відрізняється тим, що добре утримує тепло і не дасть ногам замерзнути. Особливо посилений цим матеріалом носок — місце, найбільш уразливе для холоду та вологи.

2. Гумова підошва з глибоким малюнком протектора забезпечить добре зчеплення з різними поверхнями, у тому числі та з заледенілими, що особливо актуально взимку.

3. Поверхня не пропускає вологу у середину взуття, тому можна не хвилюватися про вологу погоду — ноги залишаться сухими.

4. Взуття забезпечує оптимальний мікроклімат для ніг, підтримує його при будь-якій погоді.

5. Верх зроблений з етиленвінілацетату, який добре захищає від будь-якої негоди. Має формовану литу конструкцію, що надає стильний зовнішній вигляд.

6.  Ідеальне прилягання до ноги забезпечується якісною фіксацією шнурівки системи D-ring. Також шнурки оснащені металевими гачками, щоб щільніше утримувати ногу.

На взутті можна знайти френдлі-знак організації PETA, тобто під час виготовлення взуття не використовувалися будь-які продукти тваринного походження. Таким чином, якщо ви підтримуєте рух захисту тварин, то таке взуття стане хорошим вибором ще й з ідеологічних міркувань. Сьогодні не багато брендів підтримують PETA, так що це ще одна перевага Native Fitzsimmons Citylite серед інших осінніх та зимових черевиків.

Можна порекомендувати купити зимові черевики чоловічі цієї моделі, як хороший осінньо-зимовий варіант. Попри свою схожість з взуттям мандрівників, ця модель підходить і для повсякденного використання. Якщо у Вашому регіоні не дуже снігові зими, то це чоловіче зимове взуття ідеально доповнить ваш сезонний гардероб.

      Ми використовуємо Cookies, щоб користуватись сайтом було зручніше.