Контактний номер телефону
(0800) 354 104

Фітнес-луки. Топ-10

 Топ-10 стильних образів для занять спортом

  Яким би видом спорту ви не займалися, важливо відчувати себе комфортно під час тренувань. У цьому допоможе практичний та зручний спортивний одяг. Оригінальний трендовий одяг випускається багатьма визнаними брендами: Adidas, Nike, Reebok тощо. Така велика різноманітність дає можливість кожному створити свій образ, який його задовольнить за всіма параметрами.

  Стильний та якісний одяг має свої нюанси у виборі і є важливим елементом гардеробу. Він надихає і налаштовує на регулярні тренування. Сучасний спортивний одяг створюється зі спеціальних матеріалів, покликаних зробити заняття спортом приємними і ефективними.

  Важливий момент у виборі форми — вона повинна підходити вам за розміром: будь то модні кросівки 2020 року чи кежуал моделі. Так ви зможете на повну використовувати властивості матеріалів. Якісний одяг та взуття виготовляється з міксу тканин. Тому вони прекрасно тягнуться, дозволяють тілу «дихати» та не вбирають піт. Таким чином, якісній спортивний одяг стає майже вічним.

  Зараз у тренді яскраві, динамічні і дещо різкі відтінки. Але, варто відзначити, що класичні чорний, червоний і білий кольори, все так само актуальні і будуть універсальним вибором. Для того, щоб відтворити стиль 90-х одяг має бути саме цих кольорів.

  Мінімальний спортивний набір: дві футболки або майки, спортивний топ, штани, шорти, лосіни та пара зручних кросівок.

  Ми відібрали 10 трендових спортивних образів для різних видів тренувань. Вони зроблять заняття спортом не тільки комфортними, але і стильними. Залишиться лише піти на шопінг — модний лук Вам гарантовано!

 

Тренажерний зал

1.    Спортивний топ Nike Seamless Light Bra і лосіни Adidas Must Haves Stacked.

2.    Вільна футболка Nike W NSW AV15 та капрі Nike W One Tight.

Необхідно підбирати образ з урахуванням вправ, які ви будете виконувати. Топи — один з найпоширеніших елементів, який має інтернет-магазин одягу для спорту. Вони комфортні й в поєднанні з лосінами дозволять підкреслити витонченість фігури, зробити її більш стрункою. Топ повинен добре фіксувати груди. Існує багато різних моделей топів та футболок для комфортних занять у залі. На вибір матеріали з поліестеру, нейлону і спандекса. Зручні й яскраві кросівки відмінно доповнять образ. Для занять у спортзалі оптимальним варіантом будуть легкі, «дихаючі» кросівки з твердою, стійкою підошвою. Наприклад, WMNS Air MAX. Для тренажерного залу будуть актуальними яскраві кольори, такі як червоний, рожевий і зелений. Більш класичним і практичним буде чорний образ.

Йога

3.    Обтягуючий топ Nike Air Swoosh Bra, лосіни Nike W One Luxe та шкарпетки Nike W.

4.    Майка Nike W NK Dry та лосини Nike W NK.

  Йога — це спокійний, але ефективний спорт. Одяг для йоги повинен бути легким, повітропроникним і добре вбирати вологу. З цим впораються лосіни, топ або майка. Лосіни — вічний спортивний тренд. Вони зручні, забезпечують свободу рухів і максимальний комфорт. Зверніть увагу, занадто відкрита майка може бути незручною при виконанні деяких вправ, наприклад, нахилів. Тому вона повинна трохи облягати ваше тіло. Йогою можна займатися як босоніж, так і у шкарпетках. Вони не дадуть вам замерзнути і забезпечать додатковий комфорт при виконанні практик. Такий образ допоможе легко виконати всі асани.

  У плані кольору одягу добре мати кілька комплектів. Так, можна буде вибрати комплект під настрій. Для бадьорого і веселого — червоний або помаранчевий кольори, для більш спокійного — білий. Чорний колір підходить для виконання аскез. У цілому рекомендується вибирати спокійні, нейтральні відтінки, щоб нічого не відволікало від тренування.

Бокс

5.    Вільна футболка Nike W NKCT Brthe Top і штани Nike M J FLT.

6.    Топ Nike Classic та вільні шорти Nike W NK Elte.

  Традиційний одяг для боксу — це вільні шорти і майки. У боксі важливо, щоб одяг не стримував і не заважав рухам. Це повинна бути якісна синтетика. Такий одяг зносостійкий, буде відводити вологу і не змінить форму після прання.

  Для дівчат важливим моментом є вибір спортивного топа. У боксі це не тільки стильний елемент гардеробу, але і захист грудей від травм. Також рекомендують брати запасну футболку. Це потрібно, щоб ви могли змінити вологий одяг на сухий, а Ваші м’язи не остигали. До того ж, так ви освіжите образ.

  Взуття слід вибирати зручне, на тонкій підошві. Наприклад, можна купити кросівки Nike WMNSFREE CONNECT або TR ULTRA. У такому взутті ви будете добре відчувати стопу. Найпоширеніші кольори для боксерської форми: чорний і червоний. Популярність набирають яскраві відтінки синього і рожевого.

Біг

7.    Футболка Nike Women's Dry і шорти Nike Fulflx 2in1.

8.    Спортивний бра Nike Pro Fierce Bra та велосипедки New Balance NB Acclerate.

  Для бігу на вулиці необхідно вибирати одяг за сезоном. У теплу пору року — той, що відводить вологу і охолоджує, в холодну — з терморегуляцією. Одяг повинен бути легким і еластичним. Рекомендуємо додати в образ куртку або вітровку від Nike W NSW. Це захистить вас від вітру і прохолоди. Також, зможе стати стильним аксесуаром, як модний одяг 2020 року. У теплу погоду просто пов’яжіть її на стегнах.

  Для бігової доріжки підійде вільна футболка або топ. Спортивні топи бажано вибирати з широкими бретельками, вони забезпечують середній і високий ступінь підтримки грудей. Їх виготовляють без швів, щоб не було тиску при русі. У свою чергу шорти або велосипедки дозволять комфортно займатися бігом навіть у спеку, а їх матеріал допоможе бігти ще швидше.

  Цей образ доповнять бігові кросівки (жіночі або навіть чоловічі). Такі кросівки забезпечать хороший захист ніг під час бігу. Вони м’які і пружні, що робить їх зручними для регулярних занять. Виграшними відтінками будуть чорний, малиновий та білий. Продовжує набирати популярність небесно-блакитний колір. Вважається, що він дарує відчуття легкості і є «охолоджуючим» відтінком у спекотну погоду.

Аеробіка та фітнес

9.    Топ Nike Shape Zip Bra і шорти Nike Pro Diagonal Stripe 3.

10.  Спортивний ліф Nike Alpha Bra та лосіни New Balance NB Relentless.

  Для занять аеробікою будуть комфортним та стильним рішенням облягаючі топи і спортивні ліфи, які підтримають груди при різких і динамічних рухах. Краще вибирати спортивний одяг для фітнесу з еластану та інших матеріалів, які відводять піт.

  Лосіни, завдяки поясу, забезпечать комфорт при виконанні вправ і не будуть сповзати. Це вишуканий та простий вибір. Чорні лосини підійдуть любителям класики. Оригінальним і яскравим варіантом для найсміливіших будуть білі лосини. Шорти врятують вас у спеку і підійдуть тим, хто хоче додаткової легкості в образі. На одязі не повинно бути надлишок декору. Він буде заважати виконувати вправи та знизить їх ефективність.

  Таким чином, в трендах все та ж класика — підібрати стильний спортивний одяг досить легко. Сучасний ринок брендового одягу наповнений і навіть переповнений товаром на будь-який смак і колір. Головне, пам'ятайте, що одяг та взуття 2020 року, в першу чергу, повинні подобатися вам. Вони мають мотивувати і надихати на подальші заняття спортом, а також дарувати впевненість у собі та своїх силах.

      Ми використовуємо Cookies, щоб користуватись сайтом було зручніше.