Контактний номер телефону
(0800) 354 104

Instagram-тренди кросівок осінь-зима 2020

Кросівки замінили нам абсолютно все взуття. Сьогодні навряд чи можна знайти щось зручніше і популярніше, ніж кросівки — їх носять під сукні, спідниці, шорти, штани. Не дивно, що у трендах Instagram за осінь-зиму 2020 року з'явилося багато стильних луків, в яких фігурують кросівки.

І хлопці, і дівчата охоче доповнюють свої модні аутфіти стильними кросівками, але не зважаючи на те, що все взуття цього формату зручне та універсальне, за осінь і зиму 2020-го року з’явилося кілька тенденцій, які будуть актуальні ще й взимку 2021-го.

Основні тренди сезону

Дивлячись на загальну популярність кросівок, ми можемо виділити кілька найактуальніших трендів, які напевно були у вашій стрічці на фотографіях друзів, моделей, акторів або просто в якості реклами.

Осінь-зима 2020-го року стала періодом, коли аутфіти доповнювалися:

1. Білими кросівками. Можуть бути різного фасону, головна відмінна риса — повністю білий дизайн, іноді може доповнюватися кольоровими шнурками.

2. Моделями Dad's Shoes. Класична масивна версія, схожа на взуття, яке позичили або доношують за батьком.

3. Ретро-кросівками з дизайном 80-х і 90-х років. Як правило, це великі кросівки з цікавими колірними рішеннями.

4. Кросівки кислотних кольорів — яскравий акцент, найчастіше прямого і низького фасону, більше плавних ліній у порівнянні з класикою і Ugly Shoes.

5. Висока платформа. Універсальна заміна підборам — зручні та поєднується з величезною кількістю різного одягу.

Тепер варто окремо зупинитися на кожному тренді та розглянути, з чим їх можна поєднувати, щоб отримати якомога більше лайків в Inatagram при грамотному поєднанні елементів одягу і кольорів.

Білі кросівки

Здавалося б, безпрограшний варіант під будь-який лук, а насправді — неправильна комбінація навіть низу з кросівками зробить з тебе просто Міккі Мауса. Під класичні моделі або кеди добре підходять джинси скіні та шорти, а ось високим і масивним моделям для гармонії краще вибрати щось універсального фасону. Не варто робити з великих моделей яскравий акцент — тоді просто нога буде здаватися величезною і це не так красиво, як можна собі уявити.

І з білими кросівками потрібно бути акуратним під час підбору кольорів. Не варто надягати на себе все біле і ходити, боячись доторкнутися до потенційно брудних речей. Біле взуття добре поєднується з блакитним, чорним, жовтим кольорами.

Оскільки білі кросівки можуть бути різних фасонів, то і звертати увагу потрібно на їх сполучуваність з певним одягом. Гармонійно підібрати кольори — це одне, але краще не носити масивне взуття зі скіні й навпаки — маленькі моделі з широкими штанами.

Dad's Shoes або Ugly Shoes

Не дуже зрозуміло, чому їх називають потворними, якщо це класика серед всієї класики — трохи масивні моделі, схожі на взуття, яке ми забираємо у батька. З ними відмінно поєднується оверсайз верх: джинсові куртки, худі, кардигани, пальто. На низ можна надіти штани або джинси, але головне, це не можуть бути скіні. Цей лук не потерпить нічого облягаючого — максимум свободи рухів.

Якщо хочеться надіти сукню, то це обов’язково повинен бути вільний і широкий фасон, що не облягає фігуру. Дуже добре кросівки виглядають зі спідницями та сукнями по коліно або трохи нижче коліна — на пару сантиметрів. І краще вибрати щільну тканину — легкі спідниці у поєднанні з Dad's Shoes будуть здаватися безглуздими та недоречними.

Ретро-кросівки з дизайном 80-х і 90-х років

Як правило, у 80-х і 90-х роках були досить великі кросівки з цікавими рішеннями у дизайні або однотонні. Через те, що масивності їм більш як достатньо — повторюється історія, як з Dad's Shoes, коли варто виключити облягаючий одяг і доповнити свій лук оверсайзом.

Найкраще підібрати відповідний ретро-аутфіт з одягу, просоченого атмосферою 80-х і 90-х років, тоді точно немає ризику помилитися з підбором одягу. Варто відзначити, що ретро-стиль популярний у молодих людей вже кілька років, що підтверджує судження про те, що нове — це просто добре забуте старе.

Кросівки яскравих кольорів

Яскраве взуття — завжди головний акцент, тому важливо його врівноважити. Такі кросівки просто ідеальні для кежуал стилю і найкраще їх поєднувати з одним з елементів одягу такого ж кольору або більш приглушеного відтінку.

Оскільки рекомендується взувати яскраві кросівки з кежуал одягом, то найкраще підійдуть футболки, майки, пальто, кардигани та широкі джинси. Проте, незважаючи на те, що майже весь цей одяг сьогодні найчастіше носиться в форматі оверсайз, з яскравим взуттям краще уникати унісексу.

Висока платформа

Кросівки на високій платформі — справжнє універсальне взуття на осінь та зиму. Їх можна носити з сукнями, з широкими штанами, з шортами та зі спідницями. Особливо добре такі кросівки будуть виглядати з укороченими штанами, які звужуються до низу. Нерідко можна побачити високу платформу у поєднанні з джинсами — але в даному випадку - це класика, що поєднується з класикою.

Щоб підкреслити жіночний образ — на додаток до високої платформи кросівок найкраще носити сукні та спідниці з легкої тканини. Це зробить аутфіт більш ніжним й теплим.

Здавалося б, як наше життя може бути пов'язане з трендами в Instagram? Чому саме ця соціальна мережа диктує нам, що носити сьогодні? Ми живемо в еру Інтернету, коли по-особливому розвинений соціальний і комунікаційний аспект. Тому якщо лук отримує відгуки й лайки — значить, він подобається людям.

Можна приглянути, що носять законодавці моди у повсякденному житті, що носять актори й співаки, перейняти цей стиль на себе. І річ у тому, що коли хтось із нас бере шматочок стилю кумира — він апріорі несе його в маси.

Таким чином, все, що ми бачимо в Instagram, найчастіше — це все наша мода. Ми знайшли як замовити найтрендовіші фасони та дизайнерські рішення, які не тільки актуальні на сьогодні, але і будуть користуватися популярністю ще багато сезонів у майбутньому. Тому можна не боятися купувати білі кросівки, думаючи, що завтра вони будуть ознакою поганого смаку.

      Ми використовуємо Cookies, щоб користуватись сайтом було зручніше.