Контактний номер телефону
(0800) 354 104

Як правильно обрати кросівки в інтернеті?



Проблема вибору взуття в інтернеті полягає в тому, що взуття неможливо потримати в руках, поміряти і зробити декілька пробних кроків. Є тільки фотографії і таблиці розмірів, згідно яких обирається продукція через інтернет.


Яким чином правильно обрати взуття через інтернет, не втративши при цьому гроші та придбавши якісне взуття? Адже не всі інтернет-магазини обмінюють товар, якщо не підійшов розмір.

  • 1.Вивчаємо фотографії. В інтернет-магазині повинні бути викладені фото в хорошій якості і різних ракурсах, щоб можна було уважно вивчити шви на наявність дефектів і переглянути, чи немає залишків клею.
  • 2.Дивимось розмірну таблицю. Для того. Щоб правильно підібрати розмір, необхідно знати довжину стопи в сантиметрах і таблицю подібних розмірів для США, Європи, Великої Британії, адже не скрізь наводиться таблиця розмірів для всіх країн.
  • 3. Надійність магазину. Перед тим, як зробити покупку, рекомендовано вивчити історію створення сайту, чи є у них роздрібні магазини, які способи оплати, чи є можливість обміняти товар. Знаючи відповіді на ці питання визначитися з вибором магазину дещо легше.


Чому люди все частіше купують в інтернеті?

  Ознайомитися з товаром і його характеристиками можна в будь-який час дня і ночі, сидячи біля комп'ютера з чашкою улюбленого напою, а також перебуваючи на робочому місці або в громадському транспорті.

  Ніхто нікуди не квапить, немає черги, метушні, нав'язливих консультантів, які «стоять над душею» і змушують нервувати, а в інтернеті свобода вибору, не подобається сайт - просто перейшов на інші посиланнях.

  Не треба заморочуватись із зовнішнім виглядом - здійснити покупку можна в першій годині ночі в нижній білизні і нікого це не збентежить.

  Доставка кур'єром додому - це неймовірно зручно, адже на придбання товару не витрачається зайвий час, а час - гроші, його втрачати не можна.

  Сміливо купуйте взуття у відомих інтернет-магазинах, які зарекомендували себе з кращого боку і мають позитивні відгуки. У фірмових та відомих магазинах низька ймовірність підробки і існують гарантії повернення і обміну, тому ви не втратите гроші і залишитеся задоволені покупкою.

      Ми використовуємо Cookies, щоб користуватись сайтом було зручніше.