Контактний номер телефону
(0800) 354 104

Кеди Converse. Як відрізнити оригінал від підробки?

Кеди Converse вже давно завоювали славу по всьому світу завдяки своєму лаконічному дизайну та комфорту. Не оминула ця інформація і компанії, які почали випускати підроблені моделі, що розрізняються за якістю. І якщо неякісне взуття легко виявити, то репліки класу «люкс» відрізнити від оригіналу не так легко. На що слід звертати увагу при виборі нового взуття і чим підробка видає себе — розповімо у цій статті.

Вміти вибирати оригінальні моделі важливо, тому що фальшиві кеди:

  • швидко псуються: у них починає стиратися підошва і рватися тканина;
  • викликають дискомфорт під час ходьби;
  • довге використання такого взуття призводить до плоскостопості або навіть деформації стопи.

 

Основні відмінності підробки від оригіналу

Як тільки ви вирішили купити кеди Конверс і отримали своє замовлення, обов’язково перевірте пакування. У оригінальних моделей вона повинна бути виконана з щільного картону чорного кольору і не мати на собі ніяких китайських ієрогліфів. Її розмір зобов’язаний повністю відповідати габаритам пари. Крім цього, на справжній коробці розташовують спеціальну наклейку — вона містить штрих-код, фото обраної пари та її унікальний код, QR-код.

Відкриваючи коробку, також зверніть увагу, у що упакована пара — оригінали кладуть у білий взуттєвий папір.

Фото

Тепер, коли все розпаковано, уважно огляньте модель. Оригінали виготовляють з якісної парусини — щільного матеріалу, який відштовхує бруд. Це дозволяє кедам довше зберігати свій первісний вигляд. Репліки зазвичай роблять з тонших матеріалів, на яких спочатку можна зустріти різні плями. Особливо це помітно, коли замовляються кеди Конверс жіночі у світлих відтінках.

Слід також подивитися на якість рядків. Нитки виробника трохи виблискують і складають один рівний рядок, з якого ніщо не вибивається.

Фото

Підошва також може вказати на підробку. У справжньої пари вона буде товстою, рельєфною і цілою — ви не зустрінете жодних подряпин, відколів та інших пошкоджень. Крім цього, на гумі буде розташована назва фірми, вибитий розмір і додатковий напис «All Star». Її також слід перевірити на помилки.

Оригінальні Конверси якісні навіть всередині — їх устілка м’яка та щільна. Вона жовтого кольору з синім чітким написом Converse, у той час, як у підробки вона найчастіше світліше та з розмитим або виконаним іншим шрифтом написом.

Фото

Особливу увагу слід звернути на п’яту та мисок. Ці дві частини найчастіше піддаються різним пошкодженням (особливо актуально, коли купуються кеди Конверс чоловічі), тому п’ята у справжніх пар має додаткову підкладку. Вона також жовтого кольору. У підроблених варіантів вона біла і дуже тонка. Носок оригіналу буде товстішим і заокругленим, його не можна продавити.

Фото

На язичку кед розташовується спеціальний ярличок, на якому вказана країна виготовлення, точний розмір (він обов’язково записаний у см) й інформація про матеріали. Маркування у міліметрах сигналізує про те, що перед вами товар, розрахований на країни Азії.

Фото

Таким чином, безліч дрібних деталей зможуть видати неякісний продукт.

Не дайте себе обдурити та ретельно перевіряйте ті магазини, в яких збираєтеся замовляти взуття!

Ми використовуємо Cookies, щоб користуватись сайтом було зручніше.