Контактний номер телефону
(0800) 354 104

Кілька цікавих фактів про кросівки Lee Cooper

Сьогодні можна простежити тенденцію, як брендові чоловічі кросівки набирають більшої популярності у споживачів. Звичайно, цей бренд не може сьогодні конкурувати зі спортивними гігантами, проте для повсякденного носіння взуття Lee Cooper можна назвати ідеальним.

Спочатку бренд займався виробництвом комбінезонів для робочих, але варто було спробувати використовувати у своїх «колекціях» денім, як вже у сорокових роках, після закінчення Другої Світової, під час якої бренд обшивав військових, Lee Cooper повністю перейшов саме на джинсову продукцію, що ініціював син засновника компанії Гарольд, який отримав фабрику у спадок. Варто зазначити, що під час війни бренд був умовно поділений на два «табори»: військову форму та денім.

Про багаторічну історію бренду можна розповідати нескінченно, але ми хотіли б вказати кілька найцікавіших фактів про кросівки Lee Cooper та сам бренд:

1. У модельних лінійках бренду можна знайти велику кількість джинсових кросівок і кед. Річ у тому, що Lee Cooper став одним з перших брендів, які популяризували денім, зробили його не тільки робочою тканиною, але й повсякденною.

2. Спочатку бренд не планував виробляти кросівки та кеди, проте у часи появи Vans, Levis, Converse та інших виробників маркетологи ризикнули випустити взуття під назвою Lee Cooper, та ризики були виправдані.

3. Моделі Lee Cooper поєднують у собі старий дух Лондона та традиції рок-н-ролу. Бренд часто перезапускає старі моделі у новому баченні.

4. Творці бренду почали свою діяльність у Лондоні, куди приїхали з Литви, яка на той час належала Російській імперії. Тож кросівки Lee Cooper мають з нами практично спільне коріння.

5. У вісімдесятих бренд Lee Cooper став спонсором туру групи Rolling Stones.

6. Завдяки відкриттю нових фабрик у сімдесятих, Lee Cooper зміг випускати на тиждень майже 45 000 предметів одягу, серед яких було багато моделей взуття!

Якщо вас, як і багатьох, зацікавило взуття Lee Cooper, то у каталозі нашого магазину можна купити чоловічі кросівки та порадувати себе приємною обновкою, яка прослужить вам багато сезонів без будь-яких деформацій. 7DREAMSPORT пропонує широкий вибір спортивного одягу та взуття, тому кожен зможе знайти щось на свій смак — у каталозі знайдуться стильні кросівки та кеди як для жінок, так і для чоловіків.

Ми використовуємо Cookies, щоб користуватись сайтом було зручніше.