Контактний номер телефону
(0800) 354 104

Кросівки Nike Pegasus Trail 3 GORE-TEX для бігу по бездоріжжю

Бренд Nike не перестає радувати своїх фанатів новими якісними моделями не тільки для повсякденного носіння, але і для комфортного бігу. Нові чоловічі водонепроникні кросівки від бренду стануть справжньою знахідкою для любителів бігати бездоріжжям, а також після дощу, коли є ризик наступити у калюжу. Завдяки Pegasus Trail 3 GORE-TEX тепер можна не боятися промоклих ніг, адже ці бігові кросівки надійно захистять вас від негоди.

Насправді кросівки Nike Pegasus Trail 3 GORE-TEX можна назвати універсальною моделлю, адже завдяки поєднанню передових технологій у їх виробництві кросівки відмінно підходять для тренувань як у місті на асфальті, так і на пересіченій місцевості: у посадках, горах та інших місцях.

До основних переваг пари варто віднести:

1. Фірмова амортизація Nike.

2. Крім щільного непромокаючого матеріалу верху, передбачена спеціальна манжета. Вона забезпечує щільний обхват кісточки — це захист від промокання ніг.

3. Додаткова підтримка у середній частині стопи забезпечить правильний розподіл навантаження на ноги.

4. На всій довжині підошви розташована м’яка піна React, яка поглинає ударні навантаження.

5. Малюнок протектора схожий на візерунок велосипедних шин. Завдяки особливим виступам з підошви можна легко утримувати рівновагу навіть на слизькій стежці.

У моделі буде досить широкий колірний спектр. У лінійку увійдуть кілька кольорів, так що кожен зможе підібрати модель собі до смаку:

  • класичні чорні без додаткових кольорових елементів;


  • бежеві з сірими та помаранчевими елементами;



  • чорні з рожевими та фіолетовими елементами;



  • чорні з блакитними та рожевими елементами;




  • пастельно-зелені, практично м’ятні з сірими та зеленими елементами.

Це відмінна модель для всіх любителів бігати та підтримувати себе у хорошій формі. Завдяки Nike Pegasus Trail 3 GORE-TEX можна забути про обмеження місцевості та погоду для тренування. Таке взуття можна надіти на пробіжку навіть у зимовий період, але варто враховувати, що краще робити це, якщо у Вашому регіоні зима не надто холодна та сніжна. Кросівки можуть захистити від вологи, але далеко не від усіх проблем. Оптимальний сезон використання моделі — це весна та осінь, які є наймокрішими і дощовими порами року.

      Ми використовуємо Cookies, щоб користуватись сайтом було зручніше.