Контактний номер телефону
(0800) 354 104

Модні кепки для літа

У фешн-сфері багато модних кепок різних фасонів — наприклад, можна знайти головний убір, схожий просто на шапку з козирком. Проте далеко не всі з них підійдуть для літа. Це можна обумовити тим, що літні кепки повинні бути легкими, пропускати повітря до голови та не накопичувати вологу — навряд чи вам хочеться зняти кепку та виявити абсолютно вологе волосся. Тому перш ніж купити бейсболку для літа, зверніть увагу на її матеріал — він повинен бути не дуже щільним, бажано одинарним, без додаткового тканинного шару.

Прямий функціонал кепки — це захист обличчя та голови від сонця, дощу та інших неприємних погодних умов. Раніше бейсболка була спортивним атрибутом — її носили на футбольні матчі та використовували у якості елемента форми бейсболістів — звідси й назва. Сьогодні ж це модний аксесуар, який охоче прикрашають стразами, стрічками, вишивкою і навіть кільцями у козирку.


З чим носити кепки?

Так вже вийшло, що жіноча кепка стала популярним аксесуаром, у якому дівчата можуть вийти й у світ, і у бенкет. Бейсболку можна поєднувати з:

1. Спортивним кежуал. Це буквально «рідний» стиль для бейсболки, до того ж він додає в образ трохи несерйозності.

            

2. Кежуал джинсами, футболками та сорочками.

3. Деякі фасони кепок підходять для строгого стилю — наприклад, «гаврош». Звичайно, цей головний убір раніше був стереотипним атрибутом хлопчаків-листонош, такі можна побачити у кіно про Англію, але сьогодні вони стильно доповнюють строгий стиль — така кепка чоловіча або жіноча підкреслить серйозність образу.

Фото: https://vplate.ru/kepka/modnye/

У цілому сьогодні немає проблем з тим, щоб поєднувати кепки з повсякденними стилями, головне — підібрати відповідний дизайн. Десь буде допустима вишивка бренду або кольоровий козирок, а десь краще віддати перевагу строгому та однотонному стилю.

Особливо цінуються брендові чоловічі кепки (жіночі моделі також), оскільки вони зручні, зроблені з якісних матеріалів, а бренди завжди намагаються йти у ногу з модою.


Як вибрати кепку?

Варто розуміти, що навіть якщо на головному уборі можна регулювати розмір, це не означає, що всі кепки універсальні. Наприклад, якщо дитяча кепка маленька, то між чоловічою і жіночою різниця у розмірі може бути не так помітна.

Перед покупкою головний убір обов’язково потрібно приміряти, оцінити, як він сяде на голові, як прилягає, чи достатньо там обсягу і чи не занадто його багато навпаки. Якщо ви робите замовлення в інтернет-магазині, то подивіться на характеристики, наприклад, об’єм кепки. А до того виміряйте свою голову за інструкціями з Інтернету, щоб придбати відповідний головний убір.

Завдяки магазину 7dreamSport ви також можете вибрати собі відповідну кепку для доповнення свого спортивного образу. У нас у каталозі представлені якісні товари, у яких буде комфортно ходити навіть у спекотні літні дні. Асортимент дозволить кожному знайти головний убір для себе: з прямими та вигнутими козирками, однотонними, у мілітарі стилі, з нашивками брендів та іншими декоративними елементами.

Ми використовуємо Cookies, щоб користуватись сайтом було зручніше.