Контактний номер телефону
(0800) 354 104

Топ наймодніших курток 2022

Для багатьох зима стала періодом, коли саме час закутатися у сто шарів одягу і забути про моду. Але важливо пам’ятати, що можна бути стильним навіть холодної зими — і в цьому допоможуть модні зимові куртки 2021 - 2022. Завдяки тому, що все більше людей обирають як пріоритет комфорт, сьогодні бренди створюють не тільки красиві, але й зручні речі. Підтвердженням тому стали моделі, який ми зібрали у топ курток спеціально для вас. Дізнайтеся ж, які зимові куртки в моді саме зараз, і чим варто поповнити свій гардероб.

 

Які куртки зараз в моді?

Перш ніж ми перейдемо до добірки найтепліших і стильних повсякденних курток на цей сезон, потрібно зрозуміти, якими ж тенденціями відрізняється мода сьогодні. Як раніше вже було сказано, сьогодні чоловічі та жіночі зимні куртки націлені на комфорт. Через це люди стали рідше вибирати яскраві моделі з незвичайними фасонами та великою кількістю додаткових аксесуарів.

Виходячи з цього, можна скласти такий список основних характеристик, які мають модні куртки на зиму сьогодні:

  1. Практичність на першому місці. Куртка повинна бути зручного крою, не сковувати рухи. Краще, якщо буде універсальною. Тобто підійде і для тренувань, і для повсякденного носіння.
  2. Мінімалізм. Останні кілька років цей стиль дуже щільно увійшов у наше життя. Спрощується все — навіть логотип метрополітену. Моду це також не обійшло стороною, тому все частіше вибирають стильні та прості речі — без зайвих принтів, нашивок, додаткових елементів.
  3. Неяскраві кольори. Ви могли помітити, що навіть якщо люди носять кольорові речі, то зазвичай вони кричущі. Жовтий, червоний, рожевий — вибирається саме приглушений приємний для очей відтінок. Ну і, звичайно ж, нікуди з моди не виходять чорний, сірий і синій, як класика, яка не старіє.

У складанні топа модних курток ми орієнтувалися на найактуальніші тенденції. Найбільш модні куртки на зиму 2021 - 2022 вже чекають вас у нашому каталозі. При цьому ми постаралися підібрати для вас такі варіанти, щоб вони були не тільки зручними, але й стильними. Тому якщо ви шукайте трендову, стильну і теплу куртку на зиму — вам безперечно варто заглянути у наш інтернет-магазин. Тут ви знайдете широкий асортимент, серед якого точно зможете знайти те, що вам потрібно за прийнятною ціною.

Окремою тенденцією стало ще й використання матеріалів еконапряму. Це перш за все тканини, отримані шляхом перероблення інших виробів. Таким чином, можна зберегти природні ресурси планети, менше її виснажувати та забруднювати. Наприклад, поліестер. Багато брендів стали додавати близько половини переробленого поліестеру у кожен свій виріб. Таким чином, модні куртки зими 2021 - 2022 стають ще й екологічними.

 

             Куртка Nike LFC M NK AIR DSTRYR           

Модна чоловіча куртка для справжніх фанатів «Ліверпуля», адже на рукаві та грудях нанесений список років і міст, де команда перемагала. Фасон моделі нагадує класичну студентську спортивну куртку, або ж, як заведено називати, бомбер.

На грудях красується напис із великих літер «YNWA». Справжні фанати футбольного клубу відразу впізнають в абревіатурі назву Ліверпульського гімну — You'll Never Walk Alone. Таким чином, ці модні чоловічі куртки не тільки забезпечать комфорт при носінні, але і дозволять віддати данину улюбленій команді.

Що ж стосується практичної складової, то для кращої фіксації модні куртки 2021 - 2022  оснащені манжетами та нижньою кромкою з рубчастої тканини. Також присутні зручні кишені на блискавці. Рукава виконані з натуральної шкіри, що робить їх досить гнучкими для комфорту руху рук. Крім того, шкіряні елементи відрізняються практичністю і довговічністю — вони більш стійкі до різних зовнішніх факторів і зможуть прослужити довше, ніж елементи з більш дешевих матеріалів. Більше про характеристики моделі можна прочитати тут.

             

       Куртка Nike M NSW SF WINDRUNNER PARKA

Якщо холодна погода не лякає вас і не зупинить на шляху до будь-якої мети — то ця довга чоловіча куртка зобов’язана бути у вашому гардеробі. Все просто — як мінімум, вона забезпечить вас теплом і комфортом. У зоні пахв є додаткові флісові вставки, а теплі кишені для рук дозволять завжди тримати пальці у теплі.

Завдяки наповнювачу з качиного пуху, зимні куртки 2021 - 2022 цієї моделі дозволяють ефективно утримувати тепло. Примітно, що в одязі з таким наповнювачем тепло ефективно зберігається навіть у мінус 25 градусів. Якщо у Вашому регіоні холодніше, то просто надіньте светр під куртку і точно забудете про те, що таке мороз. Відмінний варіант для холодної та сніжної зими, ближче з яким можна познайомитися на сторінці.

 

Куртка New Balance зим. Bench Long Down

Зимні куртки цієї моделі — класичні чоловічі довгі з мінімалістичним дизайном. Відрізняються високим коміром, наявністю капюшона і зручних кишень. У цілому зроблені спеціально для того, щоб зберігати тепло у зимові дні.

До слова, відмінною особливістю є використання технології NB Heat, яка дозволяє утримувати тепло і швидко відводити вологу від тіла. Це запатентована брендом технологія, яка вже встигла відмінно себе показати. Завдяки їй навіть в екстремально холодній воді ви будете почувати себе комфортно і впевнено. Якщо ви хочете подивитися на куртку з усіх боків або оцінити інші її характеристики, вона вже чекає на своїй сторінці.

 

Куртка Nike M NSW SF CITY HD JKT

Ще одна куртка, у якій застосовано запатентовану технологію. Завдяки Nike Storm-FIT модель дозволяє ефективно зберегти тепло навіть у дощову і вітряну погоду. Зручні кишені на грудях завжди допоможуть зігріти руки, а для телефону та інших дрібних речей є передні нижні кишені. До слова, обидві пари щільно закриваються і не промокають.

Традиційна коротка куртка від Nike — приклад справжньої класики. Якщо ви любите мінімалізм у поєднанні з комфортом і зручним регулюванням посадки, то на сторінці можна познайомитися з курткою ближче.

 

Куртка Nike W NSW TF RPL CLASSIC TAPE JKT

Раніше ми розповіли про модні чоловічі куртки зими 2021 - 2022, прийшов час приділити увагу і жіночим моделям. Модні жіночі куртки не обійдуться без короткої моделі з високим коміром. Дві великі кишені надійно збережуть руки від холоду, а різні дрібні речі — від дощу.

Модель представлена у декількох кольорах, але цікаво, що один з найбільш популярних — це пастельний м’ятний. Як раніше вже говорилося, якщо і вибираються світлі відтінки, то вони, як правило, приглушені.

Ще одна особливість — близько половини поліестеру, з якого зроблена куртка, є сировиною перероблення. Тобто вибираючи таку модель, Ви допомагаєте екології, адже для куртки використовувалася не первинна сировина, отримання якого шкодить нашій планеті. Підібрати розмір і врятувати планету можна тут.

 

Куртка Nike W NSW TF RPL WINDRUNNER HD JKT

Колись фасон WINDRUNNER став справжнім обличчям бренду, і сьогодні такі модні куртки для дівчаток продовжують користуватися шаленою популярністю. Як і попередня модель, ця куртка містить перероблені поліефірні волокна. Бренд намагається підтримувати загальну тенденцію використання вторинної сировини.

Модні куртки цієї моделі забезпечують комфортний мікроклімат, а завдяки технології Nike Therma-FIT зберігає природне тепло тіла. Вільна посадка забезпечить комфорт руху — ви не будете почувати себе скуто незалежно від того, як рухаєте руками. Це дуже важливо для куртки — якщо вона буде сковувати як мінімум у плечах, то це буде впливати навіть на емоційний стан. Якщо вас приваблює турбота про природу і комфорт — загляньте на сторінку і подивіться на модні жіночі куртки зима 2021 - 2022 ближче.

Ми вибрали кращі модні куртки зими 2021 - 2022, щоб ви відчували себе не тільки комфортно, але і стильно. Мінімалізм, стриманий дизайн, зручна посадка і збереження тепла — моделі з нашої добірки мають необхідні характеристики для зимового періоду. Навіть якщо ви думаєте, що обрані нами модні зимові куртки 2021 - 2022 виглядають занадто просто — ми відзначимо, що речі від світових брендів носять навіть відомі люди. У добірку увійшли модні куртки 2021 - 2022 різної довжини та фасону — моделі, що закривають стегна, короткі фасони, у яких зручно тренуватися, і навіть теплий бомбер. Сподіваємося, кожен зможе знайти для себе щось для зимового сезону.

      Ми використовуємо Cookies, щоб користуватись сайтом було зручніше.