Контактний номер телефону
(0800) 354 104

New Balance та Aime Leon Dore представили світу кросівки New Balance 650R

Підрозділ New Balance Made in USA поповнився новим креативним директором, яким став Тедді Сантіс, більше відомий як засновник Aimé Leon Dore. Бренд регулярно можна помітити у різних колабораціях. І цього разу нею стали нові стильні кросівки New Balance 650R, анонсовані на 2022 рік. На цей час озвучено, що прем’єра очікується навесні, і спочатку купити кросівки Нью Баланс з нової колекції можна буде тільки в обраних магазинах та на сайті бренду.

                     

Станом на сьогодні немає навіть детальних фотографій — лише загальне фото для презентації основних характеристик моделі. На цей час відомо наступне:

  • Основа буде виконана з білої преміальної шкіри.
  • За кольорами будуть відрізнятися тільки деталі та брендові знаки.
  • Планується три кольори: сірий, зелений і чорний, повторимося, що основа залишиться білою.
  • На язичку присутнє комбіноване лого.
  • Проміжна підошва виконана у легкому жовтому відтінку з натяком на старовину.


Кросівки New Balance 650R стали довгоочікуваною новинкою, тому багато хто намагається відстежувати всі новини, які стосуються цієї моделі. У майбутньому бренди обіцяли показати більш детальні фотографії нової пари, щоб потенційні покупці могли оцінити всі особливості кросівок, насолодитися предметними кадрами та вже більш точно вирішити, чи підходить для них це взуття або варто почекати іншу колаборацію.

Обговорюючи кросівки New Balance, варто також згадати про те, з якими ще брендами встиг випустити колаборації бренд Aimé Leon Dore. До найбільш вдалих можна віднести наступні роботи:

  • New Balance × Aimé Leon Dore 990 V2. Дизайн моделі виконаний у стилі колор-блок, поєднує у собі сірий, синій, зелений, білий та жовтий. Попри те, що звучить це, як багато кольорів, дизайн дуже гармонійний, підходить під кежуал.
  • Колаборація з капсульним одягом Porshe. У спільну роботу входили худі, футболки, кепки, шапки та спортивні светри.

  • New Balance × Aimé Leon Dore P550. Ця модель була натхнена архівною баскетбольною парою кросівок, проте окрім старого дизайну чоловічі кросівки Нью Баланс отримали нотку сучасності як у дизайні, так і у використаних технологіях. Примітно, що у цій колаборації, як і у 650R, була застосована «пожовкла» підошва.
  • New Balance Aimé Leon Dore 990v5 — колаборація для життя у балансі між міською суєтою та лісовим спокоєм. Модель була виготовлена у зелено-синьому поєднанні, мала сітчасті вставки та класичний силует з легким підйомом у районі п’яти.

Як можна помітити, Aimé Leon Dore веде активну брендову дружбу з New Balance, бо їх колаборацій досить багато. Сподіваємося, що надалі співпраця продовжиться, і нас чекатимуть інші новинки Нью Баланс. А якщо ви не женетеся за роботами відомих креативних дизайнерів і хочете просто придбати комфортні кросівки, загляньте у каталог магазину 7DREAMSPORT та точно знайдете те, що вам буде до душі.

Ми використовуємо Cookies, щоб користуватись сайтом було зручніше.