Контактний номер телефону
(0800) 354 104

Нові колаборації Nike

Вже багато років Nike залишається лідером серед брендів, що випускають спортивний одяг і взуття. Ця всесвітньо відома компанія почала свій шлях у 1964 році та не збирається зупинятися. Так перша колаборація Nike з тоді ще баскетболістом-початківцем — Майклом Джорданом викликала справжній фурор. Результатом їхньої співпраці стало створення колекції Jordan. А кросівки Nike Air Jordan Retro досі залишаються об’єктом бажання багатьох модників. З того часу компанія Nike регулярно співпрацює з брендами та знаменитостями для створення незвичайного і яскравого спортивного одягу.

Що таке колаборації? Колаборація — це спільна робота спортивного бренду з іншими відомими компаніями, спортсменами, знаменитостями та будинками моди по створенню унікального одягу та взуття. В наш час компанії регулярно роблять колаборації й намагаються максимально здивувати та зацікавити своїх покупців.

Мода 2021 диктує свої правила. Кожен прагне виглядати стильно, але в той самий час зберегти унікальність. У такому випадку ідеальним вибором будуть колаборації Nike з різними відомими людьми та брендами. Такий одяг випускається в обмеженій кількості та точно буде привертати захоплені погляди оточення. Ми підібрали для вас список актуальних колаборацій Nike, які зроблять ваші заняття спортом стильними і яскравими.

 

Nike Air Max 1 x CLOT

У березні 2021 року виходить повторна колаборація Nike і китайського бренду вуличного одягу CLOT. Вони вже співпрацювали у 2006 році. Тоді випустили кросівки Nike Air Max 1, які називалися «Kiss of Death». Ці кросівки були присвячені відкриттю першого китайського магазину ACU. Після 15 років затишшя випускається нова оновлена версія цих кросівок.

Модель зображає китайське коріння CLOT. Дизайн натхненний вченням про енергію Ци — ця енергія тече через тіло людини та створює зв’язок зі Всесвітом. На підошві кросівок схематично зображена ступня. А всю модель покривають стародавні китайські ієрогліфи.

Кросівки Nike Max вийдуть у нюдовому відтінку з додаванням помаранчевих і бордових вставок. На п’яті буде зображений орнамент, а ось носок зроблять напівпрозорим. Модель буде поставлятися в унікальному боксі з доповненнями від CLOT.

Такі кросівки відмінно підійдуть не тільки для спортзалу, але будуть прекрасно поєднуватися з вуличними стилями одягу.

 

Off-White x Nike

Новинка вийде вже цього року. Це Off-White x Nike Air Jordan 1 «Canary Yellow». Вони були представлені на літній виставці у Чикаго. Модель зроблена з якісної шкіри, текстилю та гуми. Основні кольори: білий і жовтий. Яскраво-жовті вставки знаходяться на підошві та носках моделі. Крім того, додані фірмові шнурки «Shoelaces», пластикові бірки та написи «Off-White». В цілому кросівки виконані у стилі деконструктивізму.

Ця модель відмінно підійде любителям яскравих та зухвалих акцентів і стане відмінним придбанням до весняно-літнього сезону.

 

Supreme x Nike

Це плідна співпраця Nike і Supreme. Восени вони випустили спільну колекцію одягу. Спортивні костюми Nike, футболка, штани і куртки були виконані в яскравих кольорах з великими вставками у вигляді логотипів. Основний матеріал — прозорий нейлон. Він відмінно захищає від вітру та холодів. Це легкий і зносостійкий матеріал. Такий одяг відмінно підійде на осінь та теплу зиму.

Наступний коллаб — кросівки Nike SB Dunk Low x Supreme. Це колекція з 4 кольорів: синій, зелений, чорний і коричневий. Вона натхненна релізом 2003 року від Supreme. Там основними кольорами були помаранчевий, червоний і блакитний. З боків будуть розташовані золоті зірочки. На устілці та носках фірмовий напис «Supreme». Основний колір буде білий, а ось підошва пофарбована в акцентний колір.

Така пара кросівок відмінно підійде для прогулянок і занять бігом, а також доповнить будь-який образ у вуличному стилі.

 

Stussy x Nike Air Huarache

Це повторна колаборація Nike і бренду Stussy. Перша співпраця була ще 2000 року. Вони випускають дві пари кросівок Stussy x Nike Air Huarache. Ці моделі будуть частиною весняної колекції, продажі починаються вже з лютого цього року. Основний колір — коричневий. Перше колірне поєднання має назву Desert Oak, а друге — Dark Olive.

Ця модель відмінно підійде для активного відпочинку на природі й занять у спортзалі. Її бежеві відтінки дозволяють поєднувати пару кросівок з одягом будь-якого стилю.

 

Enspire x Nike KD 13

Перша співпраця компаній відбулася ще у 2019 році. Тоді були випущені баскетбольні кросівки Nike KD 12. Цього року виходить оновлена версія під назвою Enspire x Nike KD 13. Пара буде випущена у двох кольорах: чорному та жовтому. Збоку буде надруковане лого Enspire, а великий логотип Nike буде ніби прикріплений до кросівок збоку. Підошва стане напівпрозорою.

Ця яскрава і незвичайна пара кросівок підійде тим, хто звик виділятися та приковувати погляди. Виразний жовтий відтінок буде відмінним доповнення весняного або літнього образу. Чорний же варіант — це універсальна модель під будь-який образ у вуличному стилі.

 

Aleali May x Air Jordan 1 Zoom Comfort

Це вже третя співпраця бренду Nike і дизайнера Алеалі Мей. Кросівки створені на основі моделі від Nike Zoom Comfort. Основні відтінки: зелений та блакитний. З боків кросівок розташовані логотипи брендів. Родзинка — «волохатий» лого Wings. Це відсилання до попередніх моделей кросівок. Ще з відміток — емблема «А» на язичку і видрукуваний підпис дизайнера на лівій п’яті. Підошва виконана у зелених та жовтих кольорах. Випуск цієї моделі планують вже на найближчі тижні. Вона буде доступна на сайті Nike, а також доставлена в будь-який магазин Nike.

Ця пара кросівок стане модним доповненням образу в американському стилі. Відмінно підійде для прогулянок, бігу і занять у танцювальних залах.

 

Trophy Room x Air Jordan 1 High OG

Спочатку випуск цієї пари кросівок був запланований на листопад 2020 року, але був перенесений на лютий 2021 року. Це спеціальне видання від Nike і Trophy Room, створеного Маркусом Джорданом. Air Jordan 1 High OG будуть випущені у звичній палітрі кольорів: білий, червоний, бежевий і чорний.

Це модель-перезапуск легендарних Найк Джордан 1 у кольорах «Chicago», але вже у більш розкішному стилі. Червоний колір стане актуального потертого відтінку. Бічне лого, шнурівка і верх будуть у чорному кольорі. А на п’яті надрукований автограф баскетболіста Майкла Джордана.

Ця модель випускається всього у 12000 примірниках, тому купити її буде дуже складно.

 

Ambush x Nike Dunk High

Це колаборація японської студії Ambush і Nike вже привернула велику увагу суспільства. Кросівки були представлені на форумі Nike Future Sports Forum. Вони випущені у двох кольорах: рожевому та чорному. Цей рожевий вже назвали «хайповим». Кросівки виконані з якісної шкіри.

Рожева модель — це відмінні кросівки Найк жіночі, які підійдуть під будь-який спортивний образ і додадуть до нього яскравості. Чорна модель — універсальний варіант як для чоловіків, так і для жінок.

Таким чином, 2021 рік дуже багатий на круті та незвичайні колаборації, за якими варто поспостерігати. Вибирайте те, що вам найбільше подобається та ловіть захоплені погляди під час занять спортом.

      Ми використовуємо Cookies, щоб користуватись сайтом було зручніше.