Контактний номер телефону
(0800) 354 104

Нова колекція Адідас 2021

Компанія Adidas — визнаний лідер серед виробників спортивного одягу, взуття та аксесуарів. Бренд здійснив великий вплив на моду і спорт. Він спонсорує безліч спортивних змагань та співпрацює з відомими спортсменами та медійними особами. А кросівки Adidas вже давно стали синонімом якісного та стильного взуття.

Кожен сезон Адідас випускає актуальні колекції, які стають хітами продажів на світовому ринку. Вони славляться своєю якістю і стилем. Крім того, компанія часто створює колекції разом з музичними виконавцями та світовими зірками, що робить її ще й найбільш впізнаваною у світі.

В наш час у моді одяг, який може забезпечити комфорт і безпеку. Особливо це стосується занять спортом. Для тренувань важливо підібрати спортивну форму, яка захистить від можливих навантажень та ударів. Але, крім комфорту, ще хочеться виглядати стильно і виділятися серед однотипних костюмів. Тому корисно розглянути нові колекції світових брендів спортивного одягу.

У статті ми зібрали хіти продажів нової колекції Adidas 2021, які зроблять ваші тренування стильними і безпечними. Ви дізнаєтеся про найсвіжіші та актуальні новинки спортивної моди та зможете підібрати кращий для вас образ.

 

Що можна побачити у новій колекції одягу та взуття Adidas

Нова колекція бренду — це завжди інновації та переосмислення найкращих силуетів і моделей. Не виняток і новинки весна-літо 2021 від Adidas. Один з основних і найпопулярніших напрямків роботи компанії — Adidas Originals. Найбільше крутих колаборацій зроблено саме у колекціях цього напрямку. Він привертає увагу не тільки спортсменів, але і всієї fashion-індустрії. Такий одяг підійде як для тренувань у спортзалі, так і для повсякденних образів у стилі casual.

У новій колекції Adidas весна-літо 2021 року основний акцент зроблений на простоту, зручність і практичність продукції. Але у кожному виробі обов’язково присутня своя родзинка та яскравий елемент.

 

Світловідбивальний комбінезон Adidas x IVY PARK

Тренд на світловідбивальний одяг продовжує набирати обертів у 2021 році. Такий костюм Adidas точно виділить вас серед інших та забезпечить вау-ефект. Жилет-карго можна відстебнути та змінити стиль і форму костюма під настрій. Така оверсайз модель не буде сковувати рухи під час тренування або прогулянки. Проте точно буде приковувати захоплені погляди оточення. Крім того, комбінезон підійде як чоловікам, так і жінкам, забезпечить яскравий та актуальний образ на всі випадки життя.

 

Олімпійка TIRO

Пройшли часи, коли куртка Adidas була тільки елементом спортивного одягу. Сьогодні всі модники розкуповують олімпійку з нової колекції Adidas. Мода на 1970-ті повертається, і дизайнери придумують цікаві поєднання з такою курткою. Наприклад, зі спідницею-олівцем. Це буде сучасний і цікавий образ у стилі спорт-шик.

Ця модель виготовлена з перероблених матеріалів, таким чином бренд скорочує кількість пластикових відходів і дбає про екологію. Спеціальна тканина AEROREADY забезпечує поглинання вологи, щоб зберегти відчуття сухості під час тренувань.

Альтернативним варіантом можна вибрати олімпійку Adidas NYLON. Вона створена в колаборації з IVY PARK. Це унісекс куртка з блискучого нейлону. Така олімпійка є більш яскравою моделлю. Відмінно підійде для образів у вуличних стилях, особливо спорт-шик.

 

Широкі штани KARLIE KLOSS

Ці штани Адідас створені спільно з американською моделлю Карлі Клосс. Універсальний варіант як для тренувань у спортивному залі, так і для повсякденної прогулянки. Крім того, такі штани останнім часом користуються особливою популярність у танцюристів. Так що їх сміливо можна брати з собою в танцювальний зал.

Штани створені зі спеціальної тканини-піке, яка вбирає вологу і відмінно пропускає повітря. Такий текстиль гіпоалергенний і не вимагає особливого догляду. Завдяки вільному крою, штани не будуть сковувати рухи під час занять. А кнопки з боків додають в образ елегантності та особливої родзинки. Модель випускається у чорному та червоному кольорах.

 

Майка Adidas by Stella McCartney

Це універсальна модель для тренувань і повсякденного життя. Вона підійде для тренувань будь-якої складності та інтенсивності. Виготовлена з еластичного матеріалу Primegreen. Це тканина з перероблених волокон. Майка не буде сковувати рухи та відмінно підійде для занять йогою та фітнесом. А універсальні відтінки дозволяють використовувати таку майку як спідню білизну.

 

Кросівки NITEBALL

Ця модель створена на честь китайського нового року. Відмінний вибір для любителів баскетболу, стрітболу і всього, що пов’язано з активним спортом. Adidas Niteball з технологією амортизації Lightstrike забезпечать захист від сильних навантажень на стопу. Крім того, легка підошва зробить біг більш комфортним, не створюючи додаткову вагу.

Модель виконана у білому кольорі з додаванням помаранчевого, червоного і синього відтінків. Верх виконаний з текстильних матеріалів. Такі кросівки будуть зручним варіантом не тільки для занять баскетболом, але і для довгої прогулянки містом. А універсальний колір підійде до образу у будь-якому стилі.

 

Кросівки OZWEEGO

Ці кросівки Адідас виконані в стилі 90-х. Їх творці надихалися біговими образами тих часів. Тому такі кросівки — ідеальний варіант для бігу. Верх виконаний з сітки і замші. Він облягає та захищає стопу. А проміжна підошва забезпечує поглинання ударів. Крім того, передня частина кросівок і п’ята оснащені амортизацією Adiprene+.

Adidas Ozweego White — це універсальний варіант у білому кольорі. Вони підійдуть до образів у стилі спорт-шик та casual. Також є модель, випущена спеціально на честь китайського нового року. Основний колір — білий супроводжується синіми, помаранчевими та червоними вставками. А ще кросівки оснащені елементами з оригінальним принтом на тему китайського нового року. Таке взуття зробить образ більш яскравим і незабутнім.

Любителям різноманітності у відтінках підійдуть кросівки Adidas Ozweego Pure Shoes або Plus Shoes. Вони випускаються в червоному, чорному, зеленому і рожевому відтінках.

 

Кросівки STRUTTER

Ця масивна модель ідеально підходить для тренажерного залу. Шкіряний верх і легка устілка Adibouncy забезпечують захист стопи, а проміжна підошва поглине ударне навантаження. Кросівки Adidas Strutter випускаються у чорному і білому кольорах з фірмовими смужками з боків та логотипом на п’яті. Модель забезпечує комфорт і легкість під час тренувань та тривалих прогулянок. Чорний варіант буде універсальним для будь-якого образу. А білий стане родзинкою у спортивних образах.

Крім того, нас чекає запуск нових незвичайних кросівок — Adidas Futurecraft Loop. Їх можна буде віддати на перероблення! Вони зроблені зі спеціального матеріалу, з якого потім можна буде повторно виготовити підошву або тканинну основу кросівок. Передбачається, що їх масове виробництво почнеться навесні-влітку 2021 року.

Таким чином, новинки колекції весна-літо від Adidas зможуть зробити будь-який ваш образ оригінальним і актуальним. Вибирайте те, що вам більше сподобалося і сміливо додавайте одяг та взуття Адідас в Україні у свій спортивний або повсякденний гардероб.

      Ми використовуємо Cookies, щоб користуватись сайтом було зручніше.