Контактний номер телефону
(0800) 354 104

Новини у світі кросівок 2021

Світ спортивного взуття не стоїть на місці, щодня відбуваються якісь події — з’являються нові моделі кросівок, відбуваються скандали, інтриги та навіть здійснюються розслідування. У 2021 році відбулося багато подій, але хочеться зупинитися на найцікавіших.

Розповідаючи про модні кросівки цього року, варто згадати Travis Scott x Fragment x Air Jordan 1 Low, анонсовані на середину серпня. Ця модна пара має білу шкіряну основу, яка добре поєднується з синіми та чорними елементами. Також у кросівках присутні бежеві деталі, що додають легкості образу.


В той самий час лінійка кросівок Nike Dunk High, що вже полюбилася фанам, поповниться моделлю у кольорах Midnight Navy. Стильні кросівки мають білу основу, яка відмінно поєднується з зелено-синіми вставками, а сама висока модель стильно виглядає на нозі.


Також 10 серпня 2021 року відбувся вихід ще однієї нової моделі — Nike Dunk Low PRM «Cider». Ще один представник преміальної лінійки, що має невисокий силует із замші та шкіри. Модель виготовлена у темних кольорах, завдяки чому зможе поєднуватися практично з будь-яким одягом.


Варто відзначити, що цього року баскетбольна команда «Мілуокі Бакс» стала чемпіоном NBA, і на честь цього хотілося б звернути увагу на кросівки, у яких спортсмени боролися за перемогу. Якщо хочете знати, які кросівки зараз в моді, або почнуть активно набирати популярності у любителів спорту, то придивіться до наступних моделей:

1. Nike Zoom Freak 2


2. Ethics LG1


3. Undefeated x Nike Kobe 4


4. Puma Court Rider


5. Nike Kyrie 4 «Green Lobster»


6. Nike Zoom Freak 3


7. Nike Kyrie 7 x Concepts


Ми впевнені, що ці моделі увійдуть у новий список, де будуть модні кросівки 2021, бо завдяки знаменному матчу, вони стали ще більш відомими.

Крім того, відома модель Nike Air Force 1 Low, яка стала буквально must-have для кежуал образів, отримає нову варіацію — виконану у ніжній світлій замші для любителів цього матеріалу.


18 серпня 2021 відбулась прем’єра пари Nike Dunk Low «Black Multi Camo» для любителів мілітарі-стилю. Кросівки відрізняються між собою за розташуванням малюнка, що робить їх цікавішим придбанням як для повсякденного носіння, так і для приватної колекції.


Поки ви будете чекати вихід нових пар кросівок, магазин 7DREAMSPORT рекомендує ознайомитися з наявними моделями та товарами у нашому каталозі. Кожен любитель спортивного стилю точно зможе знайти, чим поповнити свій повсякденний або тренувальний гардероб.

Ми використовуємо Cookies, щоб користуватись сайтом було зручніше.