Контактний номер телефону
(0800) 354 104

Огляд зимового верхнього одягу Nike


  Прихід зими завжди супроводжується несприятливими погодними умовами, і похід на роботу чи прогулянка стає справжнім випробуванням холодним вітром і снігом. Інколи знайти куртку, яка добре зберігала б тепло, і в той же час не зв’язувала рухи, складно. Одним із брендів, який може похизуватися потужною теплоізоляцією і легкою вагою, є Nike. Розглянемо детальніше, на які моделі варто звернути увагу.

Парки

  Парки Nike розроблені як для міста, так і для подорожей на природу в холодну пору року. Здебільшого вони містять пуховий чи синтетичний наповнювач, який добре зберігає тепло і водночас має невелику вагу. Це важливий параметр для зимового одягу, оскільки він повинен дозволяти рухатися без відчуття скутості. Однією з популярних технологій бренду для захисту від вологи є Nike Repel, яка підійде для легкої негоди. Модель Nike Sportswear Down-Fill якраз виконана з використанням цього водовідштовхувального матеріалу. Також капюшон парки оснащений додатковою теплоізоляцією, тому він не боїться сильного вітру і зливи.

Nike Sportswear Down-Fill

  Для тих, хто активно рухається протягом дня, бренд створив спеціальну анатомічну модель Nike Sportswear Synthetic-Fill. Її унікальність полягає в тому, що рукава спроектовані з урахуванням анатомічних особливостей, завдяки чому руки можуть вільно рухатися. Зовнішня частина куртки оснащена тканиною Nike Hypershield, яка не продувається. А герметичні шви біля змійки посилюють ефект ізоляції, оскільки запобігають потраплянню вологи. Також модель має сітчасту підкладку, яка забезпечує циркуляцію повітря.

Nike Sportswear Synthetic-Fill

  У жіночій лінійці можна знайти парки соковитих кольорів, які створять яскравий образ серед похмурого міста. А ще Nike не стоїть осторонь тенденції на екологічність. Якщо ви хочете мати стильний вигляд і при цьому захищати природу, зверніть увагу на Nike Sportswear Marble EcoDown. Її наповнювач – понад 50% переробленого поліестеру. Утеплювач Thermore EcoDown створений із перероблених волокон, однак його складно відрізнити від натурального пуху, оскільки він чудово зберігає тепло і такий же легкий. До речі, ця модель також оснащена Nike Repel, тому захистить від несприятливих погодних умов.

Nike Sportswear Marble EcoDown

  Якщо шукаєте витривалу і міцну куртку для інтенсивного носіння, варто звернути увагу на Jordan Winter Utility. Парка зроблена з легкого, але дуже надійного матеріалу з ущільненою поліестеровою чи нейлоновою ниткою ріпстоп, що дослівно перекладається як «стоп розрив». Модель підійде для тих, хто любить sport casual, оскільки вона багатошарова – з міцними накладками з ріпстопу, водовідштовхувальними елементами і утепленою підкладкою. У боротьбі з холодом важливим елементом є аксесуари – змійка, закрита клапаном, захистить від поривів вітру.

Jordan Winter Utility


Дощовики

  Якщо потрібен легкий верхній одяг для бігу чи прогулянки в негоду, кращого виходу, ніж дощовик, не знайти. Вони вирізняються свою ультралегкістю, але попри це розраховані на мінусові температури. Одна з моделей, яка забезпечить комфортну пробіжку – це Nike ACG GORE-TEX «Misery Ridge». За словами бренду, модель тестували в парку для занять альпінізмом «Сміт Рок» в Орегоні, місці з суровим ландшафтом і кліматом. Результатом випробувань став дощовик із водонепроникною мембраною GORE-TEX. Особливість цієї технології полягає у тому, що вона не пропускає вологу всередину, однак чудово відводить піт, внаслідок чого тіло залишається сухим. Модель має змійку на всю довжину, а також декілька в ділянці пахв, завдяки чому зручно регулювати ступінь вентиляції. Дощовик дуже функціональний, оскільки капюшон оснащений козирком, який дозволяє проводити тренування навіть під дощем. Ще один плюс – модель доступна в чоловічій і жіночій лінійках.

Nike ACG GORE-TEX «Misery Ridge»

  Більш мінімалістичні моделі можна знайти в лінійці Run Division. Через лаконічні деталі вони чудово підійдуть для міста – це і непомітні розрізи для вентиляції, і рукавички, які можна сховати, і елементи, що відбивають світло і дозволяють займатися спортом за будь-якої погоди. Для любителів більш стильних моделей гарним варіантом буде Jordan Winter Utility GORE-TEX із яскравими фіолетовими, рожевими і бірюзовими геометричними вставками. Водночас дощовик функціональний: завдяки тому, що капюшон має фіксатор, його можна закріпити як завгодно.


Jordan Winter Utility GORE-TEX


Куртки

  Серед товарів Nike є величезне різноманіття курток як для занять спортом, так і для щоденного носіння. Під час вибору перш за все зверніть увагу на технології Nike Dri-FIT, Therma-FIT і Storm-FIT. Nike Dri-FIT – це високотехнологічний поліестер, який рівномірно розподіляє вологу на одязі, звідки вона випаровується. Для інтенсивних тренувань слід шукати куртки з цією технологією, оскільки вона активно охолоджує тіло. Therma-FIT у свою чергу зберігає тепло і протидіє вітру. А Storm-FIT захистить від завірюхи та будь-яких інших екстремальних погодних умов.

  Куртки для футбольних тренувань здебільшого полегшені, оскільки мають підкладки з сітки. Оптимальне поєднання технологій мають моделі A.S. Roma Strike Winter Warrior, Nike Therma. Вони виконані з тканини Nike Therma, що зберігає тепло тіла, а технологія Nike Dri-FIT добре пропускає повітря. Якщо хочеться чогось теплішого, футбольна куртка Nike ACG «Rope de Dope» оснащена додатковим утеплювачем PrimaLoft. Ще одна її особливість полягає в тому, що це куртка-трансформер, яку в будь-який момент можна скласти в кишеню, якщо вона не потрібна.

  Один із кращих варіантів для бігу – жіночка куртка Nike Shield. Комірець і верхня частина спини мають додаткові підкладки для захисту від холоду. Крім того, модель оснащена вшитими рукавичками, які можна непомітно ховати. А капюшон містить вшиту балаклаву, яка не дозволить обличчю обвітритися. Якщо ж ви прихильники незмінної класики, зверніть увагу на Nike ESC. Куртка має стриманий крій і подовжений комірець, поєднаний із капюшоном. Система добре захищає шию і голову від переохолодження. А завдяки шнурку можна фіксувати посадку і створювати вузький чи оверсайз-силует.

      Ми використовуємо Cookies, щоб користуватись сайтом було зручніше.