Контактний номер телефону
(0800) 354 104

Осінні спортивні костюми для чоловіків

Осінь — не привід скасовувати тренування і пробіжки, тому всім потрібно підібрати відповідну форму. Яким би загартованим не був чоловік, важливо підібрати утеплений спортивний костюм, який дозволить не захворіти під час прохолодної погоди. Як правило, спортивні костюми для чоловіків складаються зі штанів, олімпійки та футболки. Однак це далеко не повний комплект того, що може знадобитися для тренування у прохолодну погоду. Пропонуємо докладніше розібратися у тому, що повинно входити у комплект для осінніх занять спортом. Ми розповімо про те, які елементи повинні бути у спортивному наборі, щоб ви могли забезпечити себе комфортом для підтримання себе у формі.

 
З чого складається теплий костюм?
 
Навіть у професійних спортсменів завжди великий набір одягу — тільки згадайте, яка кількість елементів одягу була у кожного учасника збірної України на Олімпійських іграх. Для любителів гардероб буде, звичайно, меншим, але теж не обмежиться тільки штанами, футболкою і кофтою для холодної погоди.


Чоловічий спортивний костюм в ідеалі повинен складатися з наступних позицій:

1. Олімпійка (бажано з захистом від води), толстовка. Верхній одяг можна міняти в залежності від погодних умов — у сильний вітер або дощ.

2. Штани, шорти. Ранньою осінню можна носити шорти, але чим холодніше буде ставати, тим більше потрібно віддавати переваги штанам, в ідеалі мати у шафі пару на флісі.

3. Футболка, лонгслів. Це те, що можна одягати самостійно під час теплої погоди та під верхній одяг для того, щоб не замерзнути.

4. Термобілизна — обов’язковий елемент, який допоможе зберігати тепло навіть тим, хто завжди сильно мерзне.

5. Гольфи, шкарпетки, рукавички, пов’язка на голову та інші аксесуари — руки та вуха теж мерзнуть, та й ноги важливо тримати в теплі. Цей пункт здається дрібницею, але без аксесуарів ви пошкодуєте, що раніше не подбали про їх придбання. Особливо, коли вухам стане холодно, адже вони мерзнуть швидше за все.

6. Якісне взуття, що підходить під тренування. Для пробіжок потрібні пружні кросівки для бігу, для інших видів спорту — взуття зі спеціальними показниками. Краще, якщо буде кілька різних пар, якщо ви віддаєте перевагу практикувати різні види спорту.

Елементи з даного списку можна комбінувати між собою в залежності від температурних умов у місці вашого заняття спортом.

Якщо потрібно зібрати саме чоловічий утеплений спортивний костюм, то він буде складатися з термобілизни, лонгсливу, толстовки та вітровки, штанів, теплих шкарпеток, пов’язки на голову та зручних кросівок — в осінній сезон вже варто відмовитися від сітки, краще віддати перевагу шкірі та іншим щільним матеріалам.
Важливо підібрати весь одяг відповідного розміру — не більше і не менше, бо під час тренування можна відчувати дискомфорт. Особливо це важливо для вибору термобілизни, тому, що основне його завдання — утримувати тепло, а якщо одяг буде дуже великого розміру, то через відсутність прилягання до тіла не зможе забезпечити ефективну терморегуляцію.

Необхідні елементи осіннього спортивного костюма для чоловіків можна підібрати у каталозі магазину 7DREAMSPORT. Широкий вибір, якісні товари та доступні ціни — ми знаємо, що на шляху до спорту не має бути жодних перешкод, та пропонує комфортні умови для покупців.

Ми використовуємо Cookies, щоб користуватись сайтом було зручніше.