Контактний номер телефону
(0800) 354 104

Основні фірмові технології виробництва взуття Adidas

Технологія виготовлення взуття — це спеціальна розробка, яка дозволяє зробити фірмове взуття Adidas більш комфортним, безпечним і відповідним як для професійного спорту, так і для повсякденного носіння. У бренду є кілька запатентованих технологій, які притаманні тільки фірмовим кросівкам.

Adidas розвивається вже понад 70 років, і за цей час в історії взуття відбулося багато змін. Однак те, що залишається незмінним — це бажання забезпечити звичайних покупців і спортсменів будь-якого рівня якісним взуттям, яке буде безпечним, надійним та максимально комфортним.


10 найпопулярніших технологій використаних у кросівках Adidas

У бренду дуже багато технологій, які компанія використовує у рамках заходів з підвищення якість свого взуття. Ми виділили 10 найцікавіших та корисних:

1. adiPRENE. Ця технологія покликана зменшити навантаження на ногу і поглинути ударні навантаження.

2. Bounce. Ця технологія модифікує проміжну підошву у бігових моделях, гарантує найкращу амортизацію. Слово «bounce» перекладається як пружність або віддача, відповідно кросівки Адідас чоловічі або жіночі для бігу будуть більш пружинистими.

3. ClimaCool та ClimaProof. Перша технологія спрямована на підтримку оптимального мікроклімату у взутті, виводить вологу і забезпечує провітрювання. Друга покликана захистити ноги від несприятливих зовнішніх факторів: холоду та вологи.

4. Застосування устілки Die-Cut EVA зі спеціальним просоченням AgION з антибактеріальним ефектом додатково знижує навантаження на ногу, застосовується переважно у бутсах.

5. Технологія MudRelease пов’язана з підошвою — її роблять з відполірованої гуми. Структура, яка досягається у ході виготовлення підошви, не дозволяє бруду прилипати на неї, тому чоловічі та жіночі кросівки Adidas з такою підошвою будуть чистішими.

6. Speed lacing system — система швидкої шнурівки, яка більше спрямована на комфорт взування.

7. ProModerator — це технологія, яка допомагає забезпечувати кращу підтримку стопи у середній частині, а також не дозволяє нозі сильно провалюватися при бігу та ходьбі.

8. GORE-TEX представлена спеціальною мембраною. Кожна пора у ній у 20 тисяч разів менше краплі води, тому мембрана добре захищає взуття від вологи.

9. Formotion забезпечує гарну амортизацію навіть при бігу на дуже нерівних поверхнях.

10. adiTUFF — це особливо міцний матеріал, який розташовується там, де взуття сильніше зношується. Матеріал не так сильно стирається, як інші, часто застосовується, наприклад, у тенісному взутті.

Всі технології спрямовані на поліпшення якості взуття, тому бренд Adidas користується такою популярністю — робота заради комфорту покупців завжди цінується. У каталозі магазину 7DREAMSPORT можна знайти оригінальне взуття з різними фірмовими технологіями виробництва, щоб забезпечити себе комфортом та безпекою — у кросівках Adidas ноги не будуть втомлюватися та пошкоджуватися навіть при інтенсивних навантаженнях.

Ми використовуємо Cookies, щоб користуватись сайтом було зручніше.