Контактний номер телефону
(0800) 354 104

Поєднання футболок поло зі спортивними куртками

Спортивний стиль в останні роки став особливо популярним. У 2021 році цінується комфорт і функціональність речей. Класикою, яка відповідає всім вимогам сезону, є футболка поло. Її високо оцінюють всі знамениті модельєри та використовують при створенні образів для модних показів. Кожен бренд обов’язково має у своїй колекції різні моделі та силуети такої футболки. Поряд з цим сучасний спорт-шик пропонує нові поєднання. Так в одному луці можуть зустрітися чоловічі футболки-поло і різні спортивні куртки. Це новий погляд на звичний всім одяг.

У статті розповідаємо, як поєднувати чоловічу футболку поло і спортивні куртки, які образи можна утворити та як виглядати модно на межі стилів.

 

Футболка поло та спортивні куртки

Чоловіча футболка поло — це універсальна річ, яка поєднує стиль та простоту. У ній зібрані строгість та елегантність сорочки, а також легкість і комфорт футболки. Але як вона може поєднуватися зі спортивною курткою? Легко! У 2021 році поєднання стилів стало вже трендом. А спорт-шик не збирається зменшувати оберти своєї популярності. Тому поєднання поло і куртки можна вважати одним з трендових. Куртка, як представник спортивного стилю, додає в образ зухвалості і навіть виклик звичним засадам. А футболка, як класичний елемент, дозволяє зробити поєднання універсальним, так що воно підходить практично під всі випадки життя.

Перший варіант — комбінувати футболку поло класичного прямого крою і легку весняну куртку прямого фасону, наприклад, Jordan M J MA-1 JACKET. Такий образ можна доповнити вільними джинсами та білими кросівками. Відмінний варіант для прогулянки містом, походу у кафе або поїздки на велосипедах.

Ще один варіант — біла футболка Nike M NKCT DRY POLO TEAM та дута куртка. Цей образ більше підійде під прохолодну погоду, коли потрібно захиститися від вітру і негоди. Прикладом куртки може служити стильна модель від New Balance NB Team Base. Це база, яка ідеально впишеться у будь-який образ. Найкраще буде виглядати чорна куртка. Стильним рішенням буде заправити біле поло у джинси або штани. Так можна зробити образ більш серйозним та офіційним. Такий варіант підійде навіть для ділової зустрічі.

А якщо хочеться надати образу зухвалості, тоді футболку поло краще брати у червоному, синьому або зеленому кольорах. Особливо варто звернути увагу на глибокий зелений — він стає новим трендом цього року. Можна поєднувати поло у класичних чорному або білому кольорах та зелену куртку або навпаки. У першому варіанті виходить більш спортивний, міський образ для пішої прогулянки або поїздки за місто. Другий варіант — серйозніший та елегантніший. Найкращий варіант для працівників офісу, які хочуть відчувати комфорт, але все-таки вписуватися у діловий формат.

Темно-коричнева куртка та на тон світліша футболка поло створять незвичайний вечірній образ. А для тих, хто хоче виділитися і підкорити усіх незаїждженим чином, підійде вибір червоного або бордового поло. До нього пасує бежева або жовта куртка. Це незвичайне поєднання вигідно виділить з натовпу. Підійде для прогулянки містом у компанії друзів, поїздки на самокатах або навіть побачення.

У цілому бежева палітра створює приємний контраст. І це саме ті кольори, на які варто звернути увагу цього сезону. Світлі акценти дають можливість підкреслити сильні сторони та стиль.

Таким чином, купити чоловічу футболку поло буде вигідним вкладенням, так як вона відмінно впишеться у будь-який гардероб і зробить образ більш елегантним, класичним. А якісна спортивна куртка дозволить, навпаки, додати легкості, простоти і забезпечити комфорт у прохолодну погоду.

Вибирайте футболку поло та куртку під свій стиль. Будьте найстильнішими!

Ми використовуємо Cookies, щоб користуватись сайтом було зручніше.