Контактний номер телефону
(0800) 354 104

Поєднання спортивного взуття та аксесуарів

Кросівки щільно увійшли у наше повсякденне життя, і це складно спростувати. Якщо раніше це було виключно спортивне взуття — сьогодні їх носять навіть під кежуал. І тоді постає логічне запитання: з якими аксесуарами можна поєднувати кросівки? Завдяки різноманітності моделей — практично з усім до чого лежить душа. Проте є найбільш виграшні варіанти, які варто розглянути окремо.

Найкращі поєднання спортивного взуття та аксесуарів

Звичайно ж, спортивне взуття та аксесуари у відповідному стилі завжди будуть виглядати разом максимально добре — кросівки може доповнити кепка, рюкзак, поясна або просто велика сумка.

  • Кепка. Неважливо, вибираєте ви головний убір з широким прямим козирком або з гнутим — такий аксесуар добре підійде до кросівок, тому, що кепки завжди були частиною спортивного стилю та хіп-хоп культури.
  • Сумка шоппер. Квадратні та прямокутні тканинні сумки на двох довгих ручках — їх носять на плечі. Сьогодні вони стали чудовою альтернативою пакетам — з шопперами, очевидно, ходять у магазини. Це максимально повсякденний аксесуар, тому він добре підійде під кросівки кежуал.
  • «Бананка» або поясна сумка під кросівки підійде відмінно, бо сьогодні це досить популярний аксесуар. Такі сумки носять на поясі, через плече на грудях — як зручно. Вони найчастіше виготовлені за стандартною схемою та поєднують у собі стилі спорт та кежуал.
  • Рюкзак спортивного або повсякденного типу. Як правило, під спортивне взуття потрібна відповідна стилістика — звичайні рюкзаки з тканини можуть скласти з кросівками добре поєднання.

Не варто забувати й про одяг — під класичні силуети останнім часом все частіше надягають речі оверсайз. Об’ємні светри, великі футболки, широкі джинси, бомбери, кардигани — на зміну незручній красі прийшов комфортний затишок, при грамотному поєднанні якого можна створити відмінний стильний образ. 

Багато хто може соромитися, але можна також експериментувати зі шкарпетками — кросівки не носять на голу ногу, так що у вас є всі шанси додати до образу яскравих фарб. Нестандартні шкарпетки з малюнками сьогодні нікого не здивують. Тому можна вільно під спортивне взуття і джинси надіти високі шкарпетки — головне пам’ятати, що між штанами та шкарпетками не повинно бути «відкритою» ноги, це візуально вкорочує її.


У магазині 7DREAMSPORT можна вибрати та купити рюкзак, який добре підійде до вашого стилю. Також у каталозі можна знайти й інші аксесуари, що доповнять як спортивний, так і образ у стилі кежуал.

Ми використовуємо Cookies, щоб користуватись сайтом було зручніше.