Контактний номер телефону
(0800) 354 104

Що чекає на Reebok після припинення співпраці з Adidas?

Як відомо, у 2006 році компанія Adidas придбала американський бренд Reebok, щоб стати власником відповідної частки ринку. У Adidas на той час були проблеми з тим, щоб завоювати любов американців, коли вони більш охоче віддали перевагу конкурентам.

Однак цей союз не виправдався, бо всі маркетингові й фінансові сили все одно йшли на розвиток одягу та взуття Adidas, у той час, як популярність Reebok, а також його продажі, почали сильно падати. Річ у тому, що Адідас повністю розмив межі колись сильного конкурента та практично затьмарив його, хоча початковими цілями було далеко не це. В решті решт американський ринок був завойований компанією «Адідас» завдяки колабораціям з відомими особистостями.

У 2016 році була зроблена спроба «фінансового оздоровлення» бренду, щоб одяг та взуття Reebok набули колишню славу. Однак сильно це не допомогло, хоча трохи й нагадало споживачам про бренд.

Продаж бренду, а точніше, закриття угоди заплановано на перший квартал 2022 року, і викуповує його компанія Authentic Brands Group. За прогнозами можна сказати, що популярність взуття Адідас не постраждає, бо рекламна кампанія продовжується, а ось для Reebok це шанс знову піднятися на кілька ступенів, щоб підібратися до гігантів спортивного одягу.


Звичайно, умова, яка обтяжує — це  пандемія, яка також стала одним з вирішальних факторів для продажу бренду — він знову перестав приносити Адідасу прибуток і в цілому бути вигідним. Але, якщо новий власник не буде економити ресурси для того, щоб знову підняти показники Reebok, то у бренду є всі шанси знову бути відомим і популярним.

Тим часом. у нашому каталозі можна купити як кросівки Adidas, так і кросівки Reebok. Магазин 7DREAMSPORT пропонує широкий вибір спортивного взуття та одягу від різних брендів, які б відношення між ними не складалися. Поки у Nike і Converse вийшов відмінний дует, у Reebok є шанси знову позмагатися у популярності з найкращими компаніями сегменту, а ми продовжуємо пропонувати вам якісну спортивну екіпіровку від усіх брендів.

      Ми використовуємо Cookies, щоб користуватись сайтом було зручніше.