Контактний номер телефону
(0800) 354 104

Спортивні товари онлайн. Огляд найпопулярніших покупок.


  Придбання товару в інтернеті – чи не найпопулярніший спосіб здійснення покупок. В стаціонарному магазині не завжди знайдеться модель, яка вам до вподоби. Доведеться побігати по місту, щоб відшукати омріяний товар. Та й немає гарантії, що в результаті вдасться його відшукати. Замовлення онлайн – необмежений асортимент та економія часу. Тим більше, що продавці сьогодні надають безліч гарантій на продукцію, в тому числі можливість повернення.

  Серед спортивних товарів лідером продажів є взуття. Кросівки знаходяться в ТОПі запитів спортивних інтернет-магазинів. І тенденції до спаду попиту не спостерігається. А пояснення доволі просте – якщо раніше кеди і кросівки купувалися переважно для занять спортом або повсякденного використання, то сьогодні вони стали гармонійною частиною ділових, романтичних і навіть вечірніх образів. Отож, зовнішній вигляд та актуальність виробу є вагомим аргументом для його придбання.

  Другим, не менш значущим, фактором оцінки у покупця є якість, надійність та практичність взуття. Саме тому брендові речі користуються великою популярністю. Згадаємо славетну фразу барона Ротшильда: «Я не настільки багатий, щоб купувати дешеві речі». Відомі виробники використовують спеціальні розробки і технології, що надають спортивному взуттю особливих експлуатаційних характеристик: дихаючі матеріали, амортизаційні підошви, фіксація п'ятки та гомілки, анатомічні устілки, тощо.

  В рейтингу найпопулярніших виробників спортивного взуття багато років фігурують одні і ті ж назви. Якість і статусність брендів – поза обговореннями, але важливим моментом є їх постійний розвиток. Цілі команди дизайнерів та маркетологів працюють над вивченням потреб споживача, модних тенденцій і розробкою цікавих стильних новинок. Додають популярності й колаборації з медійними особами та відомими будинками моди.


  Різноманіття моделей цього бренду дозволяє підібрати взуття як для стріт-луку чи офіційного образу, так і професійне взуття для занять спортом. Такі моделі розробляються з особливою ретельністю, вони забезпечують стопі комфорт, легкість, травмобезпечність, надійну фіксацію.

AIR MONARH

AIR MONARCH

  Славнозвісні «таткові» кросівки зараз на піку популярності. Nike випускає серію вже близько 10 років, постійно вдосконалюючи її і доповнюючи новими моделями. AIR MONARH IV – комфортне взуття як для повсякденних прогулянок з друзями, так і для ранкових пробіжок. Підошва Phylon в поєднанні з системою Air забезпечує для стопи необхідну амортизацію під час бігу та ходіння.

AIR MAX

AIR MAX COMMAND LEATHER

 

 Першою моделлю серії стали AIR MAX 87. На ринку вони з’явилися у 1987-му і миттєво злетіли у списку найбільш популярних кросівок. Виробник доповнив свій продукт спеціальною пом’якшуючою навантаження технологією по типу повітряної подушки. Капсулу в підошві можна роздивитися через спеціальне прозоре віконечко збоку. Більше 30-ти років Nike не зраджують технології, модернізуючи тільки верх моделей. Лаконічні стримані AIR MAX 90 нині знову привернули увагу модників завдяки своїй універсальності.

AIR FORCE

AIR FORCE

  

Найбільш популярні кросівки не тільки у виробника, а й взагалі в спортивному світі. Повітряна камера в підошві, надійна фіксація гомілки убезпечують від травм та надмірних навантажень на ступні під час тренувань. Миттєве просування серії відбулося завдяки відомим баскетболістам, які одягали взуття під час ігор. AIR FORCE 1 – стильний мінімалізм. За це їх і люблять поціновувачі спортивного взуття. Кросівки чудово поєднуються зі строгими луками, діловими костюмами, повітряними дівчачими образами і навіть сукнями-комбінаціями.

LEGEND

LEGEND REACT


  Серія професійного футбольного взуття розроблена з урахуванням всіх вимог для цього виду спорту. Спеціальне прошарування в підошві Phylon надає їй необхідних амортизаційних властивостей, а малюнок протектора гарантує надійне зчеплення з поверхнею футбольного поля. Верх кросівок виготовлений з натуральної шкіри, ділянка п’ятки з синтетичних матеріалів. Бутси мають укріплений носок, а також передня частина оздоблена спеціальним малюнком, який гарантує правильний контакт з м’ячем.


  Найстаріший виробник кросівок починав свою діяльність з виробництва ортопедичного взуття. Це і є головною особливістю усіх кросівок бренду. Устілки правильної анатомічної форми гарантують правильне положення стопи під час прогулянок, занять спортом та бігу. Окрім того NB використовують дихаючі текстильні матеріали для верху кросівок. Молодь обожнює бренд за зручність та можливість підкреслити власну значущість. NEW BALANCE належать до категорії товарів преміум-сегменту. Назви усіх моделей виробника позначаються виключно цифрами.

574

NB 574 Classic

  

Модель є ветераном серед інших товарів бренду. Розроблена першопочатково для бігунів, вона стала улюбленицею і серед поціновувачів оригінальних образів. NB 574 незамінні при створені луків у стилі кежуал та смарт-кежуал. Для верху виробу використано комбінацію двох матеріалів – замші та нейлону, завдяки чому маємо хорошу циркуляцію повітря. Підошва виконана за технологією ENCAP, яка наділяє модель відмінними амортизаційними властивостями.

997

NB 997


  Модель у стилі 90-х особливо популярна в любителів класики. Чудово поєднується з сучасними стріт-стайл образами. Дорога якісна модель відомого бренду – зручність і комфорт протягом дня. Підошва достатньо гнучка та водночас оснащена технологією ENCAP та спеціальним амортизуючим прошарком EVA. Верх кросівок виконаний зі свинячої шкіри з елементами перфорації. Це надає їм повітропроникності, яка не може зрівнятися з тими штучними «дихаючими» поверхнями, які є в дешевому взутті.

 Ми розглянули лише найпопулярніші в інтернет-магазинах моделі кросівок. Насправді, кожен обирає той товар, який найбільше відповідає його вимогам. Як кажуть: «На колір і смак…». Проте чітко вимальовується тяга споживача до надійності, добротності, зручності та універсальності.

      Ми використовуємо Cookies, щоб користуватись сайтом було зручніше.