Контактний номер телефону
(0800) 354 104

Спортивні тренди весни 2021 року

Весна — це сезон спортзалів та активних видів спорту. І світові бренди вже визначилися з фасонами та кольорами, які увійдуть у весняні тренди 2021 року. Зараз спортивний одяг став актуальним за межами тренажерних залів або спортивних майданчиків. Спортивний костюм і кросівки тепер використовуються як елементи інших стилів. Вони успішно поєднуються навіть з класичними образами.

Бренди постаралися зробити спортивний одяг весни 2021 року максимально зручним, стильним та незвичайним. Сучасний стиль одягу орієнтований на якісні матеріали, які не тільки будуть зносостійкими та повітропроникними, але і забезпечать додатковий захист. Навіть кросівки оснащуються спеціальними технологіями, які захищають стопу від навантажень та поглинають удари.

Ми зібрали основні спортивні тренди весни 2021, щоб ви не загубилися у різноманітності одягу та взуття. Вибирайте те, що подобається саме вам, і ви точно будете найстильнішими під час занять спортом.

 

Тренди весни 2021

Зручність і функціональність — це основні принципи, яких дотримується мода весни 2021 року. Нарівні з цим, особливу популярність отримали образи у стилі 90-х, повертаються старі принти та фасони. Частотно у дизайнерів зустрічаються у якості принтів незвичайні абстракції, які можна побачити на картинах художників-експресіоністів. Таким чином, мистецтво та спортивний світ зливаються в єдине ціле. Крім того, варто звернути увагу на квітковий і тваринний принти. Час показав, що вони стали вже класичними у кожній колекції.

У колекціях весни 2021 на відміну від 2020 року зроблено упор на червону палітру кольорів. Якщо минулого року у тренді були пастельні, спокійні відтінки, то тепер ключовий колір — червоний. Від яскраво-червоного до бордового — будь-який відтінок зробить ваш образ яскравішим і виграшнішим на фоні інших.

Розглянемо докладніше тренди 2021 за категоріями одягу.

 

Футболки

Це класичний елемент спортивного стилю. Мода 2021 року по-новому дивиться на звичайну футболку для тренувань. У тренди виходять укорочені футболки, оверсайз і футболки-сітки. Предмети одягу з прозорої тканини носять як накидку на топи або майки. Вони роблять образ більш витонченим і яскравим. У кольорах фаворитами будуть яскраві відтінки червоного кольору, а також синій, рожевий та жовтий. Любителям стриманої класики підійдуть сітки білого або чорного кольорів, але з примітною підкладкою у вигляді топа кислотного відтінку.

В оверсайз футболках дизайнери не ставлять ніяких обмежень. Вони можуть бути білого, чорного або бежевого кольорів. Або вражати погляд своїми яскравими кислотними відтінками. Можна купити футболки з принтами, нашивками, або навіть розрізами з боків. Такі елементи гардеробу з розрізами можна зручно пов’язати на талії. Вирізи стають новим трендом цієї весни та можуть вигідно підкреслити вашу фігуру.

 

Верхній одяг

Одним з трендових елементів цієї весни стала вітровка у стилі 90-х. Таку модель використовують не тільки як елемент спортивного костюма, але і для повсякденних образів. Наприклад, модні покази цього року пропонують жінкам носити вітровку під спідницю або навіть плаття.

Наступний тренд у верхньому одязі — світловідбиваючі костюми. Яскраві іта зухвалі — вони приковують погляди оточуючих. Такий костюм можна зустріти практично у всіх світових спортивних брендів. Наприклад, світловідбиваючий костюм від Adidas. Його елементи можна знімати і міняти під настрій. А оверсайз варіант не буде заважати рухам під час занять спортом. Крім того, костюм є унісекс моделлю, тобто підійде і жінкам, і чоловікам.

 

Майки і топи

Це універсальні елементи не тільки у спортивному одязі, але і повсякденному. Спортивні топи часто використовують як спідню білизну. На відміну від майки, топ в основному позиціонується як жіночий одяг. Спортивний топ — це не тільки стильний елемент, але і захист під час тренувань. Він оберігає груди від ударів та різких рухів.

Основними кольорами для топів як і раніше є базовий білий і чорний. Однак трендовим варіантом буде купити топ зі зміїним принтом. Популярні кольори: сірий і коричневий.

А ось майки можна вибирати у яскравих або навіть неонових відтінках. Вони можуть бути з логотипами або з трендовими принтами. Наприклад, тваринний або шкіряний принт 100 % приверне увагу.

 

Штани

Мода 90-х дійсно повернулася у сучасний світ. Головний тренд 2021 року — це штани на низькій талії. І кожен інтернет-магазин одягу повертає їх у свій асортимент. Це варіант для найсміливіших та яскравих модників.

Такі штани можуть бути у класичному чорному варіанті з білими смужками з боків. Наприклад, як спортивні штани Nike W NSW PANT. Але найтрендовішим варіантом будуть червоні і рожеві кольори. Наприклад, широкі штани від Adidas з кнопками з боків. Вони будуть відмінним варіантом для тренажерного або танцювального залів. Крім того, така модель впишеться в будь-який повсякденний образ і стане його родзинкою.

 

Велосипедки

Їх в основному асоціюються із заняттями бігом, йогою або фітнесом. Крім того, часто вони сприймаються як елемент домашнього гардеробу. Але цього року все змінилося. Тепер велосипедки такий же універсальний варіант для спорту і життя, як футболки. Їх можна носити з топами, оверсайз футболками, худі, а також вітровками і куртками. Велосипедки особливо популярні у зміїному або тигровому принті. Безпрограшним варіантом будуть чорний та білий кольори, а також яскраві кислотні відтінки.

Велосипедки відмінно підійдуть для тренажерного залу, занять танцями, йогою і пілатесом. Тому, що вони не сковують рухи. Таким чином, велосипедки стали обов’язковим елементом повсякденного гардероба весни 2021.

 

Кросівки

Кросівки стали буденним та необхідним елементом гардеробу. Це зручний варіант у будь-яку погоду. Спортивні бренди випускають кросівки як для теплої, так і для холодної весняної погоди. Тому, якщо ви ставите питання, яке купити взуття на весну, то придивіться до трендових кросівок. Вони стануть безпрограшним варіантом для спорту та життя.

Головний тренд останніх років — білі кросівки. Вони підійдуть під будь-який стиль і стануть акцентним елементом. Родзинкою білих кросівок можуть бути кольорова шнурівка або підошва.

Світловідбиваючі матеріали — це тренд не тільки в одязі, але й у взутті. Чоловіче взуття з такими вставками зробить будь-який образ більш зухвалим та стильним. Це відмінний варіант для образів у вуличному стилі. Крім того, такі кросівки часто використовуються для занять у танцювальних залах. Наприклад, в такому стилі, як хіп-хоп. Світловідбиваючі елементи створюють неймовірну гру світла. Такий же спосіб можна використовувати на заняттях у тренажерному залі.

Тренд на високі кросівки і кеди підкорює жіночу частину спортивного світу. Таке жіноче взуття буде зручним варіантом у прохолодну погоду. Наприклад, кросівки-шкарпетки відмінно тримають комфортну для ніг температуру, а повітропроникні матеріали допоможуть уникнути зайвої пітливості ніг.

Отже, ми розібрали основні спортивні тренди весни 2021 року. Вони зроблять ваш образ яскравим, стильним і, що найголовніше, комфортним. Вибирайте тренд, який вам більше подобається і будьте наймоднішими у спортзалі та у повсякденному житті.


      Ми використовуємо Cookies, щоб користуватись сайтом було зручніше.