Контактний номер телефону
(0800) 354 104

Спортивні зимові куртки. Які моделі обрати на сезон 2022?

Спортивна зимова куртка повинна бути зручною, практичною та теплою. Мода на ці параметри майже не впливає. Тому торішні вдалі моделі досі залишаються популярними. Поступово зростає попит на фасони, що були у тренді у минулому.

Також акцентуємо увагу на тому, що у цілому спортивний аутфіт не призначений для повсякденного використання. Хоча й не варто забувати, що деякі спортивні куртки мають такий дизайн, який підходить і для носіння щодня. Тож які моделі будуть найбільш актуальні у 2022 році?

 

Актуальні зимові куртки

У тих, хто стежить за модою, словосполучення «актуальна куртка спортивна» може асоціюватися з модними показами. Але більшість власників спортивного верхнього одягу ставляться до них скептично. Як правило, висока мода задає загальні тенденції. Наприклад, актуальну колірну гаму. Демонстраційні моделі часто спрощуються для масового виробництва і не виглядають так деталізовано або химерно, як на подіумі.

Вже не перший рік у тренді простота та мінімалізм. Вони займають позиції лідерів, так як дозволяють робити одяг більш практичним, а значить він може прослужити довше. Завдяки цій тенденції ми можемо скласти наступний список актуальних спортивних курток на зиму:

  1. Базова дута недовга куртка. Класика, як правило, чорного або кольору хакі. Непомітна, зручна, тепла — все, що потрібно від куртки для тренувань на вулиці.


2. Теплі бомбери або стьобані куртки. Найкраще підійдуть для регіону з нехолодною зимою. Особливо популярні у тих, хто не любить на собі об’ємні речі.



3. Парка. Це класична куртка у стилі андеграунд. Як правило, оснащена великими кишенями і капюшоном, що може бути зручно на деяких тренуваннях.

  

Звичайно ж, якщо ви інтенсивно займаєтеся спортом або живете у регіоні з холодною зимою, то варто вибрати куртки, що забезпечують утримання тепла. Також ми рекомендуємо для тренувань надягати під одяг термобілизну — збереження тепла і відведення вологи дуже важливі під час занять спортом у зимову пору, адже інакше можна легко застудитися.

Якщо вас цікавить, якого кольору куртки будуть актуальні цього сезону, то зараз найбільш популярні чорні та хакі моделі, а також особливу увагу отримали жовтий, синій і рожевий кольори. Несподівано поширеним став м’ятний, але якщо ви часто за щось чіпляєтеся, падаєте або обтираєтеся, то світлі відтінки не підійдуть, краще звернути увагу на темну класику.

У магазині 7DREAMSPORT для вас є як зимова спортивна куртка жіноча, так і зимова спортивна чоловіча куртка. Не варто забувати і про моделі унісекс, які підходять всім незалежно від статевої приналежності. У каталозі представлений широкий асортимент спортивного одягу, тому ви можете підібрати не тільки куртку, але і костюм під неї та відповідне тепле взуття, щоб захистити себе від суворих зимових холодів та не відкладати тренування до весни. Адже підтримувати себе у формі й тонусі потрібно весь час, незалежно від сезону.

      Ми використовуємо Cookies, щоб користуватись сайтом було зручніше.