Контактний номер телефону
(0800) 354 104

Топ-10 найпопулярніших кросівок Nike у 2020—2021

У наш час кросівки стали більшим, ніж просто спортивне взуття. Тепер, це взуття, яке створює повсякденний стиль та комфорт. Кожна модель має свою історію і прагне завоювати звання найкращої та найякіснішої. Бренди регулярно випускають нові моделі або перевипускають старі, які свого часу стали хітами. Тому, з кожним роком купити кросівки чоловічі або жіночі стає складніше.

Одним з найпопулярніших брендів кросівок є Nike. Він займає близько 35 % всього світового ринку одягу й кросівок. Кросівки Nike — це зручне, стильне і якісне спортивне взуття. Воно підходить як для професійних тренувань, так і для активного повсякденного життя. Кросівки випускаються у найстильніших і яскравих дизайнах, поєднуються з більшістю повсякденних образів. Крім того, є зимові варіанти популярних моделей. Ви точно зможете підібрати модель під ваш стиль життя.

Ми відібрали 10 найпопулярніших модних кросівок Nike. Вони стали справжніми хітами, як у свій час Найк Джордан, завоювали любов усіх цінителів стильного та якісного взуття. 

NIKE AIR VAPORMAX

  Це легка модель нового покоління. Відрізняється в’язаним верхом і м’якою підошвою з бульбашками. Вони пом’якшують ходу, забезпечують комфорт та легкість. Nike вдосконалили модель, цього разу акцент зробили на посилення п'яти. Таким чином, вони відмінно фіксують задню частину стопи. Крім того оновили амортизацію, яка робить біг ще більш безпечним і комфортним. Кросівки мають статус «еко взуття», бо створені з екологічних матеріалів. Купити кросівки можна для тривалих пробіжок. У них ви не будете турбуватися про темп бігу і важкість у ногах. Гнучкий матеріал забезпечить підтримку та стабілізацію стопи. Це найпопулярніша модель для міста. Її оригінальний дизайн вигідно підкреслить ваш образ.

NIKE AIR FORCE 1

  Модель для найстильніших чоловіків. Їх дизайн поєднує у собі зухвалість і витриманість. Це кросівки чоловічі, які привертають увагу і вважаються «іконою» у світі моди. Є оновленням культової баскетбольної моделі. Кросівки випускаються не тільки у базових відтінках, але і в ефектних яскравих кольорах. Підошва виготовлена з перероблених шкіряних волокон з додаванням синтетичних матеріалів. Крім того, Nike розробили жіночу модель Nike Air Force 1 Shadow, яка підійде під будь-який стиль. Такі кросівки ще довго не вийдуть з моди і будуть еталоном вуличного стилю. Їх сміливо можна рекомендувати як базовий елемент будь-якого гардероба. Це якісний та комфортний варіант для повсякденного образу.

Nike M2K Tekno

  Ця модель отримала все найкраще від Air Monarch, стала їх еволюційною версією. Верх зроблений з поєднання шкіри, текстильних матеріалів і нейлону, забезпечує оптимальну повітрянепроникність. Більше ніякого парникового ефекту. Незважаючи на зовнішню масивність гумової підошви, вона максимально легка і є стильним елементом дизайну. Кросівки оснащені протектором, який не дає їм ковзати на різних поверхнях. Модель випускається з хутром та без. Будуть відмінним доповненням повсякденного образу. Крім того підійдуть для створення стильного образу 90-х років. А модель у білому кольорі підійде під будь-який стиль: від casual до ділового, додасть вам потрібну «родзинку».

Nike Air Max Tailwind

  Кросівки, натхненні вінтажними моделями 90-х років. Оптимальний комфорт забезпечує верх зі шкіри, нейлону та замші. Вставки Max Air миттєво відгукуються на будь-який рух. Це сучасна технологія амортизації. Повітряна подушка захищає від сильних навантажень і поглинає удари. Крім того, підошва захищена від ковзання. Кросівки підходять для будь-якого виду спорту.

Nike Zoom 2K

  Дизайн цих кросівок натхненний класичною моделлю Alpha. Це свіжий погляд з 2020 у 90-ті. Верх виконаний зі шкіри, текстилю та синтетики. Шкіряні вставки зміцнюють конструкцію та забезпечують підтримку й комфорт. А гумові крила охоплюють стопу і дають додаткову стабілізацію. Спеціальне плетіння шнурівки і внутрішня вставка дають надійну посадку стопи. Zoom Air захищає від ударних навантажень. Кросівки мають футуристичний стиль і підходять для створення ефектного повсякденного образу в поєднанні з максимальним комфортом.

NIKE RUNNING EPIC REACT

  Сама впізнавана модель від Nike. Її м'який в’язаний верх і амортизуюча підкладка забезпечують максимальний комфорт для бігу і повсякденного носіння. Ідеальний варіант для активного і енергійного життя. Ці універсальні кросівки жіночі стануть прекрасним варіантом для образу у вуличному стилі. Крім того будуть поєднуватися з легким літнім платтям або спідницею. Це якісні універсальні кросівки для бігу для сміливих, активних і модних жінок, які люблять комфорт.

Nike Shox TL

  Ця модель стала можливістю для нового життя топового силуету 2003 року. А механізм амортизації в них вийшов на нову висоту. Верх виконаний з «дихаючого» сітчастого матеріалу для додаткової повітряпроникності. Технологія Nike Shox на всю довжину забезпечує поглинання ударних навантажень та миттєвий відгук. Відмінний варіант для пробіжок і занять у тренажерному залі. Підійде любителям оригінального дизайну та незвичайних стильових поєднань.

Nike React Element 55

  Якщо і купити чоловічі кросівки, то точно ці. Це ідеальна модель для чоловіків, які ведуть активний спосіб життя і багато ходять протягом дня. Кросівки створені з урахуванням всіх показників розподілу тиску, що забезпечує поглинання ударних навантажень і високий ступінь захисту стопи. У них щільна підошва та легкий верх для ще більшого комфорту під час ходи. Поєднання гуми та текстилю створює найкраще середовище для ніг. Сучасний дизайн Nike React Element 55 стане «родзинкою» будь-якого образу у вуличному стилі, адже він «натхненний найактивнішими елементами періодичної таблиці».

Nike Cortez

  Вперше ця лінійка кросівок з’явилася в далекому 1972 році і є першим біговим силуетом Nike. Це робить оновлену модель особливою і навіть легендарною серед решти асортименту. Вона ніби повертає до витоків Nike. Кросівки виконані з якісних повітропроникних матеріалів. Крім того легка підошва у поєднанні з м’якою устілкою зроблять ваші тренування легшими і безтурботнішими. А їх стильний дизайн відмінно доповнить як класичний спортивний костюм, так і повсякденний образ для прогулянки.

Nike Air Max 270 React

  Класичний варіант, що поєднує відразу дві технології. Max Air у комплексі з технологією React дають новий рівень ударопоглинання. Легка підошва з чіпкими елементами забезпечує стійкість на різних поверхнях. Шнурівка створює ідеальну посадку, а верх доповнений зміцнюючими елементами. Все це робить модель Air Max 270 React відмінним варіантом для занять спортом, який витримає навіть щоденні тренування. А лаконічний дизайн кросівок підійде кожному, стане «родзинкою» спортивного костюма.

  Тепер ви легко зможете купити собі жіночі кросівки або чоловічі під будь-які ваші потреби та при цьому залишатися у тренді. А головне, вони зроблять ваше повсякденне життя легшим і комфортнішим.

      Ми використовуємо Cookies, щоб користуватись сайтом було зручніше.