Контактний номер телефону
(0800) 354 104

У якій спортивній формі виступила Україна на олімпіаді 2021?

Коли українську олімпійську команду відправляли безпосередньо на Олімпіаду, країні та світу нарешті представили, якою є національна спортивна форма. У кращих традиціях вона була виконана переважно у синіх та жовтих тонах з додаванням білих і зелених елементів. Відтінок був обраний неяскравий, ближче до пастельного, щоб продемонструвати ніжність і віру у перемогу.

Чоловіча спортивна форма і спортивна форма для дівчат збірної відрізнялися незначно — в основному це були шорти, штани, футболки та куртки — що вказувало на єдність команди. За заявою, у кожного спортсмена в арсеналі налічувалося понад 50 одиниць спортивного одягу, за допомогою якого збірна могла не тільки тренуватися і виходити на офіційні олімпійські заходи, але й гідно представляти країну. Деякі футболки представлені у різних варіантах колірного поєднання, що дозволить спортсменам також проявити індивідуальність на загальних зборах і «не зливатися» в одну суцільну масу.

Українська олімпійська форма спортивна була вироблена компанією Peak — це не дуже відома і розкручена китайська компанія. У свій час вона навіть існувала у рядах учасників Гонконзької фондової біржі, але була змушена покинути її через невеликий попит. Виконання замовлення для збірної України стане для Peak хорошою рекламною кампанією, і у виробника є всі шанси знову здобути популярність та підвищити попит на свою продукцію.

Фото

У цілому можна сказати, що у візуальному і дизайнерському плані, форма вийшла дійсно ніжною і привабливою. Завдяки приглушеним пастельним кольорам, вона не сильно помітна, але при цьому не залишається без уваги. Від форми не хочеться відвести погляд — дизайн приємний.

Завдяки тому, що 153 спортсмени були відправлені країною на Олімпіаду, підвищився попит на відвідування спортивних гуртків серед молодого покоління, а також серед українців старшого віку. Хтось будує спортивне майбутнє, а хтось проявляє солідарність зі збірною і вирішив, що саме час зайнятися собою. Також зріс попит і на тренувальний одяг національних кольорів як прояв спортивного патріотизму.

Примітно, що для презентації форми у неї одягнувся і президент України Володимир Олександрович Зеленський. Він охоче фотографувався зі спортсменами та виглядав серед них дуже гармонійно — це також підкупило громадян та спонукало проявити інтерес до Олімпіади.

Фото

Якщо ви теж загорілися бажанням придбати взуття або купити спортивну форму для занять, то магазин 7DREAMSPORT допоможе втілити це бажання в життя. У нашому каталозі можна знайти великий вибір одягу та взуття для дітей і дорослих — ми пропонуємо чоловічі та жіночі моделі на будь-який смак. Тому підтримати збірну разом з нами стане набагато легше.

Головний банер — фото

Ми використовуємо Cookies, щоб користуватись сайтом було зручніше.