Контактний номер телефону
(0800) 354 104

Весняні жіночі спортивні костюми 2021

У 2021 році купити спортивні костюми — просто. Це універсальний одяг, який підходить не тільки для спорту, але й для повсякденного життя. І навіть знаходить місце у ділових образах.

У тренді комфортний функціональний одяг, і спортивні костюми жіночі 2021 року ідеально підходять під цей параметр. Сучасний спортивний костюм — це комфорт і стиль в одному флаконі. Він ідеально підходить під мінливу весняну погоду. У такому костюмі будь-яка дівчина буде відчувати себе впевнено та комфортно.

Бренди вже представили новинки цього сезону. Особливо цікавими вийшли нові моделі жіночих спортивних костюмів. У весняному сезоні дизайнери експериментують з фасонами, матеріалами та комбінують різні стилі. У моду входять незвичайні, але функціональні рішення.

У статті ви дізнаєтеся, які жіночі спортивні костюми популярні навесні 2021 року. Ми розберемо які моделі, матеріали та кольори вигідно підкреслять ваш стиль, забезпечать максимальний комфорт.

 

Жіночі спортивні костюми: весна 2021

Серед різноманіття моделей спортивних костюмів буває складно вибрати один ідеальний. Кожен сезон бренди намагаються зробити жіночий костюм ще цікавішим і додати родзинку. Так, наприклад, з’являються костюми з хутром або вставками з перлин.

Сучасна мода диктує свої правила, і тепер спортивний костюм може стати елементом навіть елегантного образу у стилі спорт-шик. Щоб купити ідеальний костюм сезону весна літо 2021, потрібно знати основні тренди у розрізі матеріалів, кольорів, стилів і так далі.

Розглянемо кожен з параметрів ідеального жіночого спортивного костюма окремо.

 

Матеріал

Головні тренд весни 2021 року — сіткова тканина. Купити костюм з такими вставками буде вигідним рішенням. Сітковий матеріал додає образу ніжності та елегантності.

Другий тренд цієї весни — це екологічні матеріали. Так, наприклад, створюється одяг зі старих спортивних костюмів бренду «Адідас». Або навіть з вінтажних кросівок.

Бавовна залишається лідером серед матеріалів. Такий костюм буде міцним, повітропроникним і не викличе роздратування.

Однак ще варто звернути увагу на мікрофібру. Це дуже комфортний матеріал. У нього хороші вбираючі властивості, він не линяє і дуже простий у догляді. Крім того, мікрофібрі властива терморегуляція.

Окрема любов дизайнерів — змішані тканини. Важливий момент — там повинен бути високий відсоток натуральних волокон. Такі костюми жіночі можуть бути із вкрапленнями синтетики. У топі залишається трикотаж і поліестер. Новий експеримент Rodarte — це шовковий спортивний костюм. Незвичайним і чарівним варіантом буде велюровий костюм.

У прохолодну погоду відмінним рішенням буде костюм на флісі. Найчастіше з нього роблять оверсайз худі та олімпійки.

Крім того, у моді дуті костюми для дівчат з плащової тканини. Вона може бути матовою або навіть яскраво-кислотною. Сюди ж можна віднести всі світловідбиваючі костюми. Таким чином, досягається космічний вау-ефект.

Кольори і принт

Цього року популярні найрізноманітніші кольори, починаючи від яскравих кислотних, закінчуючи бежевими пастельними відтінками. Незмінна класика — це чорний та білий кольори. Новий тренд 2021 — м’ятний, ліловий і лимонний відтінки.

Актуальним буде виглядати поєднання сірого і жовтого в кольорах Pantone. Кислотні ж відтінки можуть стати родзинкою образу.

Весняний костюм з вкрапленнями різних яскравих кольорів — теж тренд цього сезону. Такий костюм відмінно підійде не тільки для спорту, але і для прогулянок містом або відпочинку з друзями.

Червоний, синій і бежевий відтінки також залишаються популярними. Бежевий спортивний костюм буде відмінним варіантом для створення casual-образу.

З принтів дизайнери найчастіше вибирають тваринний та квітковий. Леопардовий або зміїний принти знаходяться на піку своєї популярності. Набір з топа і велосипедок — відмінний варіант для занять йогою, танцями або розтяжкою.

Але іноді вибір дизайнерів падає і на нестандартні, навіть психоделічні принти. Наприклад, Collina Strada власноруч покривають свій одяг малюнками.

 

Фасон і стиль

Головними критеріями ідеального весняного костюма є його свобода, комфорт і функціональність. Такі речі можна зустріти у більшості колекцій знаменитих брендів.

Не покидає топ рейтингів оверсайз-одяг. Вільні штани та худі, об’ємні олімпійки — все це must-have навесні 2021 року. Це один з варіантів спорт-шику. Такий костюм підійде для спорту, для дому і навіть для ділової зустрічі. Все, що потрібно — це додати оверсайз-піджак та брутальне взуття.

Наступний ідеальний костюм на весну — це модель з укороченим верхом. Тут можливі різні варіанти образів. Наприклад, з велосипедками або оверсайз-штанами. А якщо додати до цього піджак або куртку, то вийде лук на прохолодну погоду.

На противагу укороченому верху модними цього сезону будуть подовжені худі, світшоти і олімпійки. Їх можна поєднувати зі штанами або носити окремо, як плаття. Іноді, до такої «сукні» додають ремінь, щоб підкреслити талію. Це додає образу витонченості і жіночності. Крім того, це зручний варіант для прохолодної погоди.

Ще одна популярна модель, яка буде у моді навесні 2021 року — костюм з вирізами. Вони можуть бути збоку або на спині. Іноді вони знаходяться спереду і до них додають зав’язки. Такі костюми виглядають незвично і цікаво. Крім того, вони допомагають виділити талію і додати образу легкості і грайливості. Він додасть комфорту під час занять у залі завдяки своїй повітропроникності.

У моду повертається ретро. Штани-кльош спочатку повернулися у ділові та повсякденні образи, а тепер прийшла черга спортивного стилю. Велюровий або бавовняний костюм з брюками кльош — відмінний варіант для створення елегантного жіночного образу у стилі спорт-шик. Це дуже ніжний костюм. Він підійде для прогулянок і походу у ресторан. Крім того, такий образ часто вибирають танцюристи контемпорарі.

Облягаючі жіночі костюми — це класика, яка буде завжди. Лосини і топ або облягаюча майка — ідеальний варіант для занять практично будь-яким спортом. Найчастіше такий костюм вибирають для йоги або фітнесу. Це зручний варіант, який не сковує рухи і повторює всі вигини вашого тіла.

 

Бренд

Лідерами серед виробників спортивного одягу залишаються Nike, Adidas, Reebok і Puma. Це найкрупніші бренди, які вже багато років створюють ідеальні спортивні костюми жіночі. Їх основні переваги — це практичність, комфорт, краса та натуральність.

Ідеальний варіант для занять спортом у теплу погоду — шорти і топ від Nike. Шорти вільного крою із щільною посадкою на талії будуть комфортними для будь-якого виду спорту. Ви можете вибирати оптимальну довжину, яка підійде саме вам.

Навесні 2021 Адідас пропонує зробити акцент на багатошаровості. Відмінний варіант — комплект із лосин, шорт та топа у поєднанні з об’ємною футболкою або майкою. Бренд поповнив свої колекції різними варіантами вільних костюмів та зручних худі.

Таким чином, ви можете легко купити ідеальний жіночий спортивний костюм на весну 2021, наслідуючи основні тренди, які ми описали у статті. Тепер ви знаєте, які фасони та кольори популярні цього сезону, і зможете підібрати їх на свій смак.

      Ми використовуємо Cookies, щоб користуватись сайтом було зручніше.