Контактний номер телефону
(0800) 354 104

Вибір спортивної сукні

Дівчата навіть у спорті можуть залишатися жіночними — деякі тренування та ігри передбачають у якості форми сукні. Звичайно, багато команд та асоціацій сьогодні відмовляються від примусової форми подібного типу, проте залишаються спортсменки, яким все ще комфортно у спідницях, тому вони охоче вибирають сукні. 

Є кілька фасонів, які найбільш популярні для різних тренувань:

1.Тенісне плаття. Як правило, це модель без рукавів з майко-подібним верхом, що має вільну та легку спідницю фасону, що нагадує дзвіночок. Під плаття прийнято надягати спортивні шортики. Тканина еластична, щільно прилягає до тіла.


2. Спортивне плаття поло. Можна сказати, що це просто подовжена поло-футболка — має такий саме характерний комір.


3. Облягаюче плаття — не сильно підходить для тренувань та ігор, більше виступає у ролі повсякденного одягу у спортивному стилі.


4. Спортивний сарафан. Для аматорських тренувань або занять у залі на кардіо-вправах. Для професійного спорту такий одяг не підійде, але стане добрим елементом повсякденного гардероба.


Оскільки спортивний стиль щільно увійшов у наше повсякденне життя, то такий одяг став популярним і для стилю кежуал. Тому якщо потрібно плаття саме для занять спортом, найкраще вибирати його у спеціалізованому магазині, хоча звичайні сукні у спортивному стилі продаються й у мас-маркетах.

 

На що звернути увагу?

Коли вибираєте для себе плаття, варто розуміти, що не кожне можна надіти на тренування у певну погоду. Тому потрібно звертати увагу на наступні характеристики, які має спортивне плаття:

  • Фасон. Залежить від типу спорту — у деяких випадках важливо щільне прилягання тканини до тіла.
  • Матеріал. Це не повинна бути чиста синтетика, тканина не має викликати алергію та бути неприємною до шкіри.
  • Сезон. Звичайно ж, потрібно оцінювати, у яку пору року проходять тренування та ігри, щоб правильно підібрати легку або більш щільну тканину.

Ну і, звичайно ж, цілі, для яких хочеться купити спортивне плаття. Так повелося, що цей одяг набув поширення не тільки у спортсменок, але й у дівчат, які люблять поєднувати цей стиль зі стилем кежуал. Тому вони охоче носять такі сукні у повсякденному житті.


Якщо хочеться просто одягатися комфортно і стильно, то спортивна сукня повинна вибиратися за критеріями «подобається», «зручно», «гарний дизайн». Якщо плаття потрібно для тренувань, то варто більш детально аналізувати його характеристики та підбирати фасон, віддати перевагу більш лаконічному дизайну з використанням 1— 3 кольорів у ньому.

Тому варто розмежовувати плаття спортивного стилю і саме спортивні моделі, бо у них відрізняються сфери застосування. У каталозі нашого магазину 7DREAMSPORT можна вибрати сукню під свій стиль або для тренування — ми пропонуємо великий асортимент спортивних товарів на будь-який смак.

Ми використовуємо Cookies, щоб користуватись сайтом було зручніше.