Контактний номер телефону
(0800) 354 104

Як ефективно почистити взуття із сіткою?

Сьогодні взуття з сіткою — це обов’язків елемент повсякденного гардероба для багатьох людей. Але, як відомо, сітка — делікатний матеріал, який легко пошкодити, а також нескладно забруднити. Щоб взуття не перетворювалося на скупчення пилу, важливо обрати правильний догляд за кросівками з сіткою — після прогулянок хоча б протирати їх м’якою губкою від пилу.

Сітка — матеріал складний для очищення, бо пил та інші забруднення забиваються в секції, а також осідають на матеріалі. Але що робити, якщо кросівки все ж таки сильно забруднилися? Прати у машинці? Ні, не варто — занадто агресивне середовище, високий ризик втратити цілісність взуття. Тоді як прати кросівки з сіткою?

 

Як правильно прати кросівки з сіткою?

Досить дотримуватися простих рекомендацій, які допоможуть не тільки зберегти взуття цілим, але й ефективно очистити його від різних забруднень.

  • Потрібно набрати теплу воду у миску або тазик. Чим прати кросівки з сіткою? Додайте у воду м’який миючий засіб. Не потрібно використовувати агресивними речовинами — варто скористатися м’яким засобом для миття посуду або звичайним милом.
  • Використовувати м’яку губку без шорсткої поверхні. Можна навіть вибрати спеціальну щітку для одягу — вона ідеально підходить для того, щоб зберегти текстильну структуру поверхні взуття. Делікатно протирати сітку, щоб не пошкодити її.
  • Важливо і те, що вода не має бути гарячіше 30о.
  • Устілка і шнурівка очищуються окремо — їх потрібно попередньо дістати.
  • Під час чищення взуття спочатку потрібно добре попрацювати над підошвою. І тільки коли вона буде чистою, вже можна переходити до верхньої частини взуття, у тому числі до сітки.
  • Не можна сушити пару кросівок під сонцем або на батареї. Поставте взуття у сухе місце з кімнатною температурою і нехай воно повільно висихає.


Існують спеціалізовані засоби для швидкого та ефективного очищення кросівок, проте далеко не скрізь їх можна придбати. Тому можна скористатися стандартними, нескладними способами.

Якщо слідувати простим рекомендаціям і дбайливо ставитися до свого взуття — воно зможе довго залишатися у порядку. Кросівки, за якими правильно доглядають, дійсно служать довше без пошкоджень, а також вони завжди виглядають свіжо.

Достатньо регулярно чистити взуття, протирати підошву та верхню частину кросівок, а також не давати їм пріти після потрапляння під дощ — обов’язково важливо взуття просушити. І тоді ви не зіткнетеся з проблемою брудного взуття.

А у каталозі 7DREAMSPORT якраз можна знайти стильні та відповідні до вашого стилю чоловічі та жіночі кросівки з використанням сітчастого матеріалу, а також інше спортивне взуття, виготовлене з цього матеріалу. Тепер ви знаєте, як правильно чистити такий текстиль і можете сміливо замовити вподобану модель взуття для повсякденного носіння, пробіжок або іншого виду спорту на професійному та аматорському рівні.

Ми використовуємо Cookies, щоб користуватись сайтом було зручніше.