Контактний номер телефону
(0800) 354 104

Які кросівки фірми Nike підходять до стилю Casual?

У 2021 році у тренді комфорт, функціональність та свобода вибору. Це ідеальний час для любителів стилю Casual. Він полягає у використанні вільних, розслаблених образів, одяг обов’язково зручного крою, щоб його було зручно носити у будь-який час. Стиль Casual міцно входити до повсякденного гардеробу кожного. Крім того, поступово проникає і зливається з іншими стилями, наприклад, спортивним. Так кросівки — це один з основних елементів Casual образів.

При створенні стильного Casual луку можуть виникнути проблеми з вибором відповідних кросівок. Оскільки, важливо витримати дистанцію між стилями, а також вибрати максимально зручний, але досить стриманий варіант. Більшість популярних брендів спортивного одягу та взуття випускають класичне взуття, яке може підійти під Casual образ. Однак лідером за кількістю якісних та стильних моделей є компанія Nike. Жіночі та чоловічі кросівки Найк підкорили серця тисяч модників по всьому світу. І найчастіше саме за участю цього бренду з’являються основні тренди сезонів.

У статті розповідаємо, які вибрати кросівки від Nike для образів у стилі Casual і з чим їх поєднувати.

 

Які вибрати кросівки?

Основними елементами Casual стилю є вільні джинси, кофти, футболки та, звісно, кросівки. Тому при виборі пари звертайте увагу, яким чином вона буде поєднуватися з вашими джинсами: чи компліментарні кольори, чм підходять кросівки під ваші потреби або ні.

Розглянемо докладніше, які кросівки фірми Nike підійдуть під образи у Casual стилі.

  1. Кросівки Nike Revolution 5 — це модель з нової колекції компанії Nike. Кросівки легкі, не створюють додаткової ваги ногами. Верх виконаний з легкого трикотажу, який охоплює і фіксує стопу, а також забезпечує повітропроникність. Підошва зроблена з м’якого піноматеріалу. Він робить рухи стопи більш плавними та забезпечує стабілізацію. Кросівки виконані таким чином, щоб не сковувати рухи та надати максимальну свободу і легкість. Таким чином, кросівки задовольняють всім характеристикам Casual стилю. Дизайн Nike Revolution 5 лаконічний, у класичних білому, чорному і сірому кольорах. Тому вони підійдуть під будь-який образ у стилі Casual. Відмінно будуть поєднуватися з джинсами мом та легкою футболкою. Їх можна носити як на пробіжку, так і на прогулянку містом з друзями або на різні зустрічі.
  2. Nike Air Max 2090 EOI — це оновлення знаменитої моделі Air Max 90, які давно стали класикою для будь-якого стилю. У новій версії зберігся мінімалістичний дизайн, строгі лінії та базові кольори. Білий та чорний — хіти будь-якого сезону. Акцентними стали кольорові вставки у кросівки Nike чоловічі. У пару додали повітряну подушку, яка додає родзинку у дизайн взуття, створює відчуття легкості та польоту. Відмінно підійдуть під Casual образ з трендових джинсів-палаццо і вільного топа.
  3. Nike Air Force 1 Shadow. Їх дизайн натхненний жінками, які змінюють навколишній світ і є прикладом для майбутніх поколінь. Ці жіночі кросівки Найк,  відображають подвійність усього. Вони містять подвійний Swoosh, є у два рази вищими від класичних та забезпечують подвійний захист стопи. Кросівки випускаються білими, з кольоровими вставками логотипу. Таким чином, буде вигідно купити кросівки Nike Air Force, бо вони підійдуть під будь-який Casual образ, за рахунок свого універсального дизайну.
  4. Nike Air Zoom — це у два рази більше комфорту та легкості. Інноваційні технології забезпечують новий рівень амортизації, сітковий верх робить кросівки повітропроникними, а пружна підошва дарує легкість у кожному кроці. Ці кросівки Nike жіночі підійдуть, як для серйозних Casual образів, так і для більш легких, літніх. Універсальні кольори та яскравий логотип збоку вже стали візитною карткою Nike. 

Таким чином, ви можете підібрати будь-які кросівки з цих серій, бо саме вони прекрасно впишуться у Casual образ. А деякі стануть акцентною деталлю або навіть його родзинкою. Більше не потрібно мучитися з вибором, Nike створили, а ми підібрали вам все найстильніше!

Ми використовуємо Cookies, щоб користуватись сайтом було зручніше.