Контактний номер телефону
(0800) 354 104

Який верхній спортивний одяг носити цієї весни?

Спортивний стиль впевнено увійшов у повсякденне життя кожної людини. Ми більше не уявляємо себе без улюблених кросівок або зручних спортивних штанів. І тепер популярність прийшла до спортивного верхнього одягу.

Весняний сезон — час змін як у модній індустрії, так і у погоди. Саме навесні ми стикаємося з тим, як складно підібрати відповідний гардероб. Куртки, вітровки, жилети і олімпійки — це елементи спортивного стилю, які рятують від мінливої весняної погоди.

Сучасний спортивний одяг є універсальним і легко комбінується з іншими стилями. Крім того, такий модний одяг має спеціальні характеристики. Під час занять спортом вони захищають і забезпечують теплообмін, а у повсякденному житті — це ідеальний захист від холоду та стильний елемент образу.

У статті розповідаємо про одяг, який варто взяти на весну. Ми підготували добірку, яка допоможе вам виглядати стильно і відчувати себе комфортно за будь-якої погоди та у будь-якій ситуації.

 

Верхній одяг на весну

Провідні виробники спортивного одягу з кожним роком вдосконалюють свої технології, щоб зробити його комфортнішим та безпечнішим. Тренд на екологічність та функціональність зберігається й у 2021 році. Особливо це помітно у весняних колекціях верхнього одягу.

Весна — це період, коли найскладніше буває підібрати одяг під погоду, а тому завжди є ризик захворіти. Тож саме спортивний одяг найкраще захищає від мінливої весняної погоди. Спеціальні технології, які використовуються при створенні такого одягу забезпечують тепло, водонепроникність і захист від вітру.

Розглянемо докладніше які позиції слід вибрати для цієї весни і що для нас підготували світові бренди.

 

Вітровка Summer Legend від Adidas

Ця вітровка натхненна грою у баскетбол і використовує легендарний дизайн 80-х років. Вона створена з міцного матеріалу — ріпстоп, який виготовляють з переробленого поліестеру. Це тканина комбінованого типу, у її структурі використовується міцна і дуже тонка армована нитка.

Вітровка жіноча або чоловіча з такого матеріалу відмінно захищає від вітру і у той самий час не заважає вентиляції та повітропроникності. У її складі також присутній сучасний матеріал Primegreen, який створений з перероблених волокон. Таким чином, вітровка є представником екологічного одягу.

Summer Legend має вільний крій. Любителям оверсайзу досить взяти вітровку на розмір більшу, та їх образ перетвориться в більш розслаблений. Еластичні манжети і низ вітровки не будуть сковувати рухи, але якщо є бажання зможуть зробити з вітровки незвичайний світшот.

Модель випускається у класичному чорному та білому кольорах. Це робить її універсальною. Вона підійде як для спортивного, так і для повсякденного образу. І буде відмінним варіантом для захисту від легкого, але прохолодного весняного вітру. Таким чином, тренування на вулиці будуть максимально комфортними.

 

Куртка Nike SB

Це ідеальний варіант для прохолодного дня. Вона виготовлена з повітропроникної тканини і містить сітчасту підкладку. Таким чином, забезпечує тепло, але не створює відчуття «парилки» для тіла. Відмінно куртки на весну 2021 підійдуть для занять спортом на свіжому повітрі.

Дизайн виконаний у стилі мінімалізму. Така модель підійде для лаконічного та однотонного спортивного образу.

 

Олімпійка Adicolor Classics Firebird від Adidas

Це вінтажна модель, яка поверне вас у стильні 90-ті роки. Олімпійка повторює дизайн оригінальної моделі, але має деякі поліпшення. У першу чергу Adidas замінили матеріали на екологічні. Тепер модель містить функціональну перероблену тканину Primeblue з волокнами Parley Ocean Plastic. Так компанія підтримує і допомагає у боротьбі із забрудненням океану.

Наступне поліпшення — більш контрастні й помітні три білі смужки на олімпійці. Вони стали родзинкою й акцентним елементом моделі. І, звичайно, блискучий трикотаж. Він виконаний за сучасними канонами модної індустрії, виглядає дорого та стильно. Таким чином, модель олімпійки зберегла у собі всі класичні елементи Adidas, але стала виглядати більш сучасно і трендово.

Олімпійка Adicolor стане відмінним варіантом для занять спортом на вулиці, пробіжок, а також прогулянок та пікніків за містом.

 

Дощовик Terrex Xploric від Adidas

Це порятунок від дощу, вітру і будь-якої негоди, яка може застати нас навесні. Terrex Xploric виготовлена з тканини RAIN.RDY за інноваційною технологією Adidas. Така тканина має підвищену у рази властивість водонепроникності та зможе захистити від сильних опадів і навіть снігу.

Це легка куртка, яка не створює додаткове навантаження. Вона виконана у три шари, щоб забезпечувати повітропроникність і, таким чином, комфорт для шкіри. Куртка йде з капюшоном, що дозволяє не брати з собою парасольку, так як вона відмінно впорається і захистить від дощу. Великі кишені зможуть вмістити всі необхідні речі та дрібниці.

Дощовик Terrex Xploric — це порятунок від негоди і стильна модель на всі випадки життя. Вона підійде і для повсякденного носіння. У ній можна відправитися на прогулянку як центральними вулицями міста, так і за місто, при цьому зберегти свій стиль та бути у тренді. Не кажучи вже про те, що це ідеальний варіант для занять спортом у будь-яку погоду. А це важливий момент для всіх спортсменів, у яких немає можливості і бажання скасовувати тренування.

 

Худі Pharrel Williams Basic від Adidas

Ця модель худі для хлопців створена спільно з Фарреллом Вільямсом — знаменитим американським репером та продюсером, який велику увагу приділяє захисту навколишнього середовища, працює з проектом Parley, що спрямований на захист і очищення океану від пластику. І худі чоловічі з колекції у колаборації з артистом саме про це — захист навколишнього середовища.

Дизайн худі, в першу чергу, про рівність, індивідуальності, комфорт та свободу самовираження для кожного. Модель виготовлена з махрового трикотажу. Це дуже м’який матеріал. А рифлені манжети і низ додають ще більше комфорту.

Худі має мінімалістичний дизайн і виконано у базових кольорах, які завжди актуальні. Любителі яскравих відтінків мають купити худі у глибокому синьому кольорі. А домашній затишок створює гірчичний та молочний кольори.

Худі Pharrel Williams Basic — це комфорт та тепло. Воно відмінно підійде як захист від прохолодної весняної погоди. У ньому можна як проводити заняття спортом на вулиці, так і відпочивати, гуляти в місті та за його межами. Крім того, худі підійде жінкам.

 

Спортивний костюм Nike Sportwear Tech Fleece


Спортивний костюм чоловічий складається з теплого худі та брюк. Худі виготовлено з двосторонньої тканини Spacer. Цей матеріал прекрасно утримує тепло, легкий та забезпечує повітропроникність. Штани виготовлені з особливого подвійного переплетення — м’якого жаккарда. Це дуже теплий та м’який матеріал. Тканина містить у собі перероблений поліестер.

В цілому купити спортивний чоловічий костюм — це отримати відмінний варіант для прогулянок у прохолодну погоду, пробіжок, а також для створення затишного домашнього образу.

Тепер ви знаєте, який купити спортивний костюм або інший верхній одяг, що найкраще підійде для весни і забезпечить вам стильний образ. Будьте наймоднішими!

      Ми використовуємо Cookies, щоб користуватись сайтом було зручніше.