Контактний номер телефону
(0800) 354 104

Жіночі лосини для фітнесу

Лосини для фітнесу — дуже важливий предмет гардероба, який допомагає залишатися у формі та виглядати відмінно навіть у спортивному залі. Найчастіше цей елемент одягу зроблений з нетканого матеріалу, який відмінно тягнеться, підтримує фігуру. Але останнім часом фешн-стилісти рекомендують носити такі лосини та у повсякденному житті. Особливо вдало комплект виглядає з футболкою оверсайз, сумкою через плече та аксесуарами на шиї. Варто відзначити, що у таких образах найчастіше використовується не спортивні, а бавовняні лосини.

Однак для тренажерного залу потрібні саме спортивні лосини жіночі. У такого спортивного одягу є ряд особливостей:

  • Еластичний матеріал, що тягнеться. Він дозволяє займатися спортом, бігати, танцювати та при цьому не рветься та не розтягується.
     
  • Матеріал, «що дихає». Він потрібен, щоб лосини для спорту пропускали повітря, і людині не було жарко під час виконання тренування.

             
  • Величезна різноманітність кольорів. Адже навіть під час тренувань хочеться виглядати відмінно.
     
  • Додаткові вставки. Це можуть бути, наприклад, елементи з матеріалом, що дихає, тканинні фрагменти іншого кольору або з більш щільним матеріалом, який буде підтримувати поперек або сідниці. 

                


Як вибрати та купити лосини для фітнесу?

В першу чергу зверніть увагу на розмір та матеріал. Деякі легінси створені з настільки еластичного матеріалу, що у них один універсальний розмір для всіх. Проте, будь-які лосини варто приміряти перед покупкою. Важливо також звернути увагу на шви, міцність матеріалу, колір. Спортсменки часто вибирають темні варіанти спортивного одягу, щоб вони не линяли від прання та регулярного носіння.

Не забудьте і про цілісність образу. Підбирайте не тільки зручні лосини за розміром, але ті, що підходять під ваші кросівки або майку. Давно доведено, що у комфортному і красивому одязі займатися спортом приємніше.

         

Бавовняні лосини комфортні до тіла, вони пропускають повітря і добре сидять на ногах. При цьому такі легінси не ковзають, слабко тягнуться та неідеальні для активних тренувань. Зверніть увагу на одяг з еластану, поліестеру та інших подібних матеріалів. Вони не тільки комфортно сидять на нозі, але і приємно розтягуються, ковзають, не вицвітають від багаторазового прання. Щоб не було спекотно, вибирайте моделі з сітчастими вставками. Вони будуть пропускати повітря під час аеробних тренувань, бігу або йоги.

Спортивні лосини з високою посадкою вибирають жінки, які хочуть підкреслити тонку талію або округлі стегна. При цьому у цих легінсів є ще одна важлива перевага: вони підтримують живіт в тонусі, не дають розслаблятися м’язам. Це дозволяє більш ефективно проводити тренування.

У нашому магазині 7DREAMSPORT є лосини від Puma, Nike, Adidas та інших світових брендів. Нам важливо, щоб покупці отримали максимальну якість за доступною ціною. Продумана логістична система дозволяє швидко доставляти будь-які замовлення, а зручний сайт і система рекомендацій допоможуть підібрати те, що потрібно саме вам!

Ми використовуємо Cookies, щоб користуватись сайтом було зручніше.